Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАНИНА 2022 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207083171
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207083171 от 2022-12-14 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 13, 2022 14:11
Наименование
ВАНИНА 2022
Транслитерация
"VANINA 2022" LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, бл. 5, ет. 2 Виж на картата
Има 54 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки в чужбина, реекспорт; търговско представит... Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки в чужбина, реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, транспортни, лицензионни и складови сделки; покупка, търговия с промишлени стоки, текстилни, трикотажни стоки, дрехи, обувки, чанти и всякакъв вид стоки, откриване на магазинна и складова мрежа за развитие на търговска дейност, упражняване на всякакъв вид стопанска, търговска и производствена дейност или услуги, незабранени със закон, като дейностите, подлежащи на регистрационен или разрешителен режим, ще се извършват след съответната регистрация или след снабдяване със съответния лиценз. Издателска дейност, книгоиздаване, книгопечат. Маркетингова и рекламно – информационна дейност. Дейност, вързана с организацията на събития и мероприятия. Хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни, компютърни у други услуги. Туроператорска и туристическа агентска дейност. Организиране и украса на събития, тържества и ритуали. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СПАСКА ВЛАДИМИРОВА КУДЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ВАНЯ КРАСИМИРОВА ПАРИЗОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СПАСКА ВЛАДИМИРОВА КУДЕВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАНЯ КРАСИМИРОВА ПАРИЗОВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЯ КРАСИМИРОВА ПАРИЗОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАНИНА 2022 ООД на латиница ""VANINA 2022" LTD" с ЕИК/ПИК 207083171 е основана на 13 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Дупница, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-09-13
Регистрация на фирмата

2022-11-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки, реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, транспортни, лицензионни и складови сделки; покупка, търговия с промишлени стоки, текстилни, трикотажни стоки, дрехи, обувки, чанти и всякакъв вид стоки, откриване на магазинна и складова мрежа за развитие на търговска дейност, упражняване на всякакъв вид стопанска, търговска и производствена дейност или услуги, незабранени със закон, като дейностите, подлежащи на регистрационен или разрешителен режим, ще се извършват след съответната регистрация или след снабдяване със съответния лиценз.
+ Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки в чужбина, реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, транспортни, лицензионни и складови сделки; покупка, търговия с промишлени стоки, текстилни, трикотажни стоки, дрехи, обувки, чанти и всякакъв вид стоки, откриване на магазинна и складова мрежа за развитие на търговска дейност, упражняване на всякакъв вид стопанска, търговска и производствена дейност или услуги, незабранени със закон, като дейностите, подлежащи на регистрационен или разрешителен режим, ще се извършват след съответната регистрация или след снабдяване със съответния лиценз. Издателска дейност, книгоиздаване, книгопечат. Маркетингова и рекламно – информационна дейност. Дейност, вързана с организацията на събития и мероприятия. Хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни, компютърни у други услуги. Туроператорска и туристическа агентска дейност. Организиране и украса на събития, тържества и ритуали.

2022-12-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207083171 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма