Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕкоПроект Мениджмънт АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207083424
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 13, 2022 15:31
Наименование
ЕкоПроект Мениджмънт
Транслитерация
„EcoProject Management“ JSC
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 414, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 25 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
управление на дейности по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на излезли от употреба моторни превозни средства след получаване на разрешение за извършване на дейност като организация по... управление на дейности по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на излезли от употреба моторни превозни средства след получаване на разрешение за извършване на дейност като организация по оползотворяване по смисъла на Закона за управление на отпадъците. прочети още скрии
Съвет на директорите
Цветелин Богданов Иванов (свързан с 1 фирма)
Александър Валентинов Евтимов (свързан с 2 фирми)
Евтим Валентинов Евтимов (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕкоПроект Мениджмънт АД на латиница "„EcoProject Management“ JSC" с ЕИК/ПИК 207083424 е основана на 13 Септември 2022 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2022-09-13
Регистрация на фирмата

2022-10-26
Промяна предмет на дейност
- Консултации, свързани с екологичното законодателство и екология, изготвяне на оценки за въздействие върху околната среда /овос/, подготовка за заявления за комплексни разрешителни, изготвяне на специализирани документи и предпроектни проучвания, необходими за получаване ва разрешения за водоползване, изготвяне на общински и фирмени програми за управление на дейности по отпадъци екологичен одит /след получаване на съответното разрешително за упражняване на тази дейност/, производство и търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос, износ, реекспорт на стоки в първоначален преработен или обработен вид, бартерни и комисионни сделки, търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица в страната и чужбина, туроператорска и агентска дейност /след получаване на съответното разрешително за упражняване на тази дейност/, промишлен и търговски мениджмънт, маркетингова дейност, посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, при условие че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.
+ управление на дейности по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на излезли от употреба моторни превозни средства след получаване на разрешение за извършване на дейност като организация по оползотворяване по смисъла на Закона за управление на отпадъците.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма