Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧАСТНО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ АзБуки Про-знания ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207095907
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 26, 2022 11:12
Наименование
ЧАСТНО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ АзБуки Про-знания
Транслитерация
PRIVATE PRIMARY SHOOL ALPHABETS PRO-KNOWLEDGE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Присово, В населеното място, 193 Виж на картата
Код на икономическа дейност
8520 - начално образование /първи етап на основното образование/
Предмет на дейност
Организиране и експлоатация на частно начално училище с цел обучение, възпитание и училищна дейност на деца от 6 г. до завършването им на четвърти клас -начално образование при спазване на държавнит... Организиране и експлоатация на частно начално училище с цел обучение, възпитание и училищна дейност на деца от 6 г. до завършването им на четвърти клас -начално образование при спазване на държавните образователни изисквания и стандарти, и изискванията за опазването живота и здравето на децата, осъществяване на всички действия и дейности, съпътстващи организирането и експлоатацията на частно училище и свързани с отглеждането, възпитаването и обучението на децата, включително предоставянето или осигуряването на допълнителни педагогически услуги, обичайно предоставяни в училище. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пролет Димитрова Петрова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Пролет Димитрова Петрова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧАСТНО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ АзБуки Про-знания ЕООД на латиница "PRIVATE PRIMARY SHOOL ALPHABETS PRO-KNOWLEDGE" с ЕИК/ПИК 207095907 е основана на 26 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРО-ЗНАНИЯ", но на 14 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "ЧАСТНО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ АзБуки Про-знания". Седалището на компанията се намира в с. Присово, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2022-09-26
Регистрация на фирмата

2022-12-14
Промяна наименование
Името се сменя от ПРО-ЗНАНИЯ на ЧАСТНО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ АзБуки Про-знания
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Васил Левски, 14, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Присово, В населеното място, 193
Промяна предмет на дейност
- Откриване и дейност на частна детска градина, откриване и дейност на частно училище, както и всяка друга съпътстваща обучението дейност; учебна; консултантска; посредническа; почасово гледане на деца; парти център; учебен център; организиране и провеждане на индивидуални и групови занимания с деца; обучение и подготовка на ученици; рекламни; информационни и импресарски услуги, строителство и ремонт на сгради и както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона. В случай, че за някоя от посочените дейности се изисква лиценз, регистрация и т.н., същата ще се осъществява след получаването му.
+ Организиране и експлоатация на частно начално училище с цел обучение, възпитание и училищна дейност на деца от 6 г. до завършването им на четвърти клас -начално образование при спазване на държавните образователни изисквания и стандарти, и изискванията за опазването живота и здравето на децата, осъществяване на всички действия и дейности, съпътстващи организирането и експлоатацията на частно училище и свързани с отглеждането, възпитаването и обучението на децата, включително предоставянето или осигуряването на допълнителни педагогически услуги, обичайно предоставяни в училище.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма