Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИМСАЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207096813
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207096813 от 2023-01-17 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 26, 2022 15:57
Наименование
ИМСАЗ
Транслитерация
IMSAZ Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, Петко Стайнов, 22, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Погребални, траурни и обредни дейности, погребални услуги и производство и търговия на траурни потреби, репатрации, кремации, външно и вътрешно транспортна и търговски дейност, откриване н... Погребални, траурни и обредни дейности, погребални услуги и производство и търговия на траурни потреби, репатрации, кремации, външно и вътрешно транспортна и търговски дейност, откриване на погребално бюро. Търговия, дистрибуция и производство на селскостопански, хранителни и промишлени стоки в първоначален, преработен и обработен вид. Строителство, ремонт и поддръжка на сгради, производство и търговия на строителни материали, топлофикация, газификация, климатизация и ВиК, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство /по законоустановения ред/, продажба на алкохолни напитки, тютюн и тютюневи изделия /след лиценз/, сделки с интелектуална собственост, превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, комисионни и спедиционни сделки /без поща/, складови сделки, лицензионни сделки, хотелиерски сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки или сделки по представянето на други услуги /без юридически/, търговско представителство и посредничество, лизингови сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външноикономически сделки, а така също и извършването на всяка друга търговска дейност или дейности, която не е забранена от закона, когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ибрахим Ибраим Зафер (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ибрахим Ибраим Зафер (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,500 лева (2,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИМСАЗ ЕООД на латиница "IMSAZ Ltd" с ЕИК/ПИК 207096813 е основана на 26 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 2,500 лева.

Хронология

2022-09-26
Регистрация на фирмата

2023-01-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207096813 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма