Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЯЛ 27 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207100119
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207100119 от 2022-10-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 28, 2022 14:08
Наименование
РОЯЛ 27
Транслитерация
ROYAL 27
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лъвино, ул. Бузлуджа, 30 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Пpeдocтавяне на посреднически услуги по информиране и консултиране на работодатели и наемане на търсещи работа лица в страната и чужбина, набиране и подбор на персонал, отдаване на персонал под на... Пpeдocтавяне на посреднически услуги по информиране и консултиране на работодатели и наемане на търсещи работа лица в страната и чужбина, набиране и подбор на персонал, отдаване на персонал под наем; извършване на строителни и ремонтни дейности; професионално почистване и хигиенизиране на домове, офиси и сгради, търговия с почистващи препарати; внос, износ и търговия в страната и чужбина с електронни цигари, течности за електронни цигари, консумативи и аксесоари за тях; търговия, включително и електронна на всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен и обработен вид; търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство. Дейностите, за чието упражняване се изисква регистрация, акредитация, разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ШЕНАЙ ЮСУФ ЮСУФ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ШЕНАЙ ЮСУФ ЮСУФ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЯЛ 27 ЕООД на латиница "ROYAL 27" с ЕИК/ПИК 207100119 е основана на 28 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Лъвино, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-09-28
Регистрация на фирмата

2022-10-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207100119 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-28
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ и търговия в страната и чужбина с електронни цигари, течности за електронни цигари, консумативи и аксесоари за тях, търговия, включително и електронна на всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен и обработен вид, търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство, след издаване на съответното разрешение, акредитация, лиценз.
+ Пpeдocтавяне на посреднически услуги по информиране и консултиране на работодатели и наемане на търсещи работа лица в страната и чужбина, набиране и подбор на персонал, отдаване на персонал под наем; извършване на строителни и ремонтни дейности; професионално почистване и хигиенизиране на домове, офиси и сгради, търговия с почистващи препарати; внос, износ и търговия в страната и чужбина с електронни цигари, течности за електронни цигари, консумативи и аксесоари за тях; търговия, включително и електронна на всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен и обработен вид; търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство. Дейностите, за чието упражняване се изисква регистрация, акредитация, разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма