Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКСИМЕР БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207105493
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 3, 2022 15:53
Наименование
ЕКСИМЕР БГ
Транслитерация
EXIMER BG Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ОДРИН, 15, ет. 10 Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро с нехранителни потребителски стоки, търговия на едро с мебели, килими и осветителни тела, търговия на едро и дребно с части и принадлежности за автомобили, както на територият... Търговия на едро с нехранителни потребителски стоки, търговия на едро с мебели, килими и осветителни тела, търговия на едро и дребно с части и принадлежности за автомобили, както на територията на Република България, така и в чужбина, страни-членки на Европейския съюз и трети страни, консултантски сделки; предприемачество и всякакви други, незабранени от закона сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕРГЕЙ КУЛИГИН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕРГЕЙ КУЛИГИН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКСИМЕР БГ ЕООД на латиница "EXIMER BG Ltd" с ЕИК/ПИК 207105493 е основана на 3 Октомври 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Пантеон Трейдинг", но на 22 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕКСИМЕР БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-10-03
Регистрация на фирмата

2022-11-22
Промяна наименование
Името се сменя от Пантеон Трейдинг на ЕКСИМЕР БГ
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е предоставяне на услуги в областта напрограмиране, проектиране, дизайн, използване и внедряване на компютърни исофтуерни системи, приложение и информационни технологии; софтуерноинженерство; услуги по поддръжка на програмиране, процессингови услуги, както на територията на Република България, така и в чужбина, страни-членки на Европейския съюз и трети страни, и всякакви други, незабранени от закона сделки.
+ Търговия на едро с нехранителни потребителски стоки, търговия на едро с мебели, килими и осветителни тела, търговия на едро и дребно с части и принадлежности за автомобили, както на територията на Република България, така и в чужбина, страни-членки на Европейския съюз и трети страни, консултантски сделки; предприемачество и всякакви други, незабранени от закона сделки.

2022-12-01
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма