Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОПЕС 94 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207108062
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207108062 от 2022-10-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 5, 2022 14:38
Наименование
ОПЕС 94
Транслитерация
OPES 94 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис I, 98А Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на електрическа енергия от възобновяеми източници, проучване и обследване на терени, измерване със съоръжения за измерване на вятъра, консултантска дейност, както и всички други д... Производство на електрическа енергия от възобновяеми източници, проучване и обследване на терени, измерване със съоръжения за измерване на вятъра, консултантска дейност, както и всички други дейности незабранени от закона или които се водят по търговски начин съгласно чл. 1, ал. 3 от ТЗ, след издаване на съответен лиценз, когато има изисквания за това, а при разрешителен режим – след издаване на разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Борислав Добрев Стоянов (свързан с 9 фирми)
Управител: Дойчин Альошев Стоянов (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПСТ ЕНЕРЖИ ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОПЕС 94 ЕООД на латиница "OPES 94 EOOD" с ЕИК/ПИК 207108062 е основана на 5 Октомври 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-10-05
Регистрация на фирмата

2022-10-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207108062 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Иван Шишман, 39
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис I, 98А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- придобиване и управление на недвижими имоти, строителна дейност в страната и чужбина, строително- ремонтни услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; производство и продажба на електроенергия; лизинг както и други търговски сделки, незабранени със закон или друг нормативен акт. Дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение, регистрация и други необходими административни процедури за целта.
+ Производство на електрическа енергия от възобновяеми източници, проучване и обследване на терени, измерване със съоръжения за измерване на вятъра, консултантска дейност, както и всички други дейности незабранени от закона или които се водят по търговски начин съгласно чл. 1, ал. 3 от ТЗ, след издаване на съответен лиценз, когато има изисквания за това, а при разрешителен режим – след издаване на разрешение.

2023-07-19

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма