Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Терапи хаус ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207120561
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 13, 2022 16:56
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Терапи хаус
Транслитерация
Outpatient clinic for Individual practice for health care - Thetapy house Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, “Г.С.Раковски”, 28 Виж на картата
Предмет на дейност
РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КОНСУЛТАЦИИ И ПРОФИЛАКТИКА, превенция и възстановяване след травми, операции, ортопедични и неврологични заболявания, кинезитерапия и лечебен масаж, електролечение и луголеч... РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КОНСУЛТАЦИИ И ПРОФИЛАКТИКА, превенция и възстановяване след травми, операции, ортопедични и неврологични заболявания, кинезитерапия и лечебен масаж, електролечение и луголечение, индивидуална и групова лечебна гимнастика, изготвяне на индивидуални лечебни рехабилитационни планове за деца и възрастни, НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Динко Кънчев Динев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Динко Кънчев Динев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Терапи хаус ЕООД на латиница "Outpatient clinic for Individual practice for health care - Thetapy house Ltd." с ЕИК/ПИК 207120561 е основана на 13 Октомври 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-10-13
Регистрация на фирмата

2023-01-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Вардар, 26, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, “Г.С.Раковски”, 28
Промяна предмет на дейност
- Рехабилитация, превенция и възстановяване след травми, операции и неврологични заболявания, кинезитерапия и лечебен масаж, електролечение и луголечение, индивидуална и групова лечебна гимнастика, кинезиотейинг и мануална терапия, възстановителна медицина на глава и шия, преглед и индивидуални лечебни планове за деца и възрастни, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КОНСУЛТАЦИИ И ПРОФИЛАКТИКА, превенция и възстановяване след травми, операции, ортопедични и неврологични заболявания, кинезитерапия и лечебен масаж, електролечение и луголечение, индивидуална и групова лечебна гимнастика, изготвяне на индивидуални лечебни рехабилитационни планове за деца и възрастни, НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма