Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЙРИС 80 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207132056
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 24, 2022 14:09
Наименование
АЙРИС 80
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ет. 11 Виж на картата
Има 66488 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; козметични и фризьорски дейности и услуги, извършвани по търговски начин; търговски сделки със строителни материали;производство на стоки с цел продаж... Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; козметични и фризьорски дейности и услуги, извършвани по търговски начин; търговски сделки със строителни материали;производство на стоки с цел продажба;търговско представителство и посредничество;превозни, комисионерски, транспортни, рекламни, складови и лизингови сделки;външно-търговски сделки;всякакъв вид търговски сделки и услуги, допустими от закона, като всички услуги и сделки ще се водят по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАТАЛЯ ВАРЕНИК (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НАТАЛЯ ВАРЕНИК (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЙРИС 80 ЕООД с ЕИК/ПИК 207132056 е основана на 24 Октомври 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2022-10-24
Регистрация на фирмата

2023-03-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Пробуда, 89
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бул. Демокрация, 160, ет. 3
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и вещи; козметични и фризьорски услуги; таксиметровии транспортни услуги; хотелиерство и ресторантьорство; магазини захранителни стоки и кафе сладкарници, плодове и зеленчуци;продажба надюнер; разносна търговия по пазари в страната; производство и продажбана селскостопанска продукция; рекламни и информационни услуги;електронна търговия,обслужване но тоалетни,както и всякакъв вид услугии сделки, незабранени от ТЗ.Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; козметични и фризьорски дейности и услуги,извършвани по търговски начин; търговски сделки със строителни материали;производство на стоки с цел продажба;търговско представителство и посредничество;превозни,комисионерски,транспортни,рекламни,складови и лизингови сделки;външно-търговски сделки;всякакъв вид търговски сделки и услуги,допустими от закона,като всички услуги и сделки ще се водят по търговски начин.

2023-10-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бул. Демокрация, 160, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ет. 11
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма