Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРАВЕЛ СТЕПС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207140747
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207140747 от 2023-08-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 31, 2022 13:30
Наименование
ТРАВЕЛ СТЕПС
Транслитерация
Travel steps Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. „Джеймс Баучер”, 33, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, консултантска дейност, покупко - продажба на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел ... хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, консултантска дейност, покупко - продажба на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, извършване на всякакъв вид услуги и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ВАСИЛЕВ ЧИЛЕВ (свързан с 7 фирми)
Управител: ПЕНКА НИКОЛОВА ГРЪНЧАРОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АНГЕЛ ВАСИЛЕВ ЧИЛЕВ 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ПЕНКА НИКОЛОВА ГРЪНЧАРОВА 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Райна Георгиева Кралева - Пехливанова (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРАВЕЛ СТЕПС ООД на латиница "Travel steps Ltd." с ЕИК/ПИК 207140747 е основана на 31 Октомври 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2022-10-31
Регистрация на фирмата

2023-03-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. „Народен герой”, 31, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. „Джеймс Баучер”, 33, вх. Б, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, консултантска дейност, извършване на всякакъв вид услуги и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, консултантска дейност, покупко - продажба на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, извършване на всякакъв вид услуги и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2023-08-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207140747 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма