Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР БЕЛЛА" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207153634
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207153634 от 2022-11-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 10, 2022 09:21
Наименование
"ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР БЕЛЛА"
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Горно Прахово, "Първа", 25 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; спедиционни и превозни сделки в ст... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; интернет клуб и интернет игри; сделки с интелектуална собственост; лизинг; търговско представителство и посредничество; куриерски услуги; консултации за внос и износ; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДУРГАДЪН РАСИМ МЮМЮН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДУРГАДЪН РАСИМ МЮМЮН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР БЕЛЛА" ЕООД с ЕИК/ПИК 207153634 е основана на 10 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Горно Прахово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-11-10
Регистрация на фирмата

2022-11-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207153634 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, "Осогово", 8, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Горно Прахово, "Първа", 25
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на дерматологични, козметични и естетични процедури; лазерна терапия; лифтинг терапия; хидратираща терапия с ултразвук; медицинска козметика, фототерапия; прилагане на ботокс и филъри под медицинско наблюдение; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; интернет клуб и интернет игри; сделки с интелектуална собственост; лизинг; търговско представителство и посредничество; куриерски услуги; консултации за внос и износ; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; интернет клуб и интернет игри; сделки с интелектуална собственост; лизинг; търговско представителство и посредничество; куриерски услуги; консултации за внос и износ; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма