Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЙКЮ ЛОГИСТИКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207156598
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207156598 от 2022-11-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 11, 2022 15:59
Наименование
АЙКЮ ЛОГИСТИКС
Транслитерация
IQ LOGISTICS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 30, вх. A Виж на картата
Има 104 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки; вътрешна и външна търговия; търговско представителство и посредничество, складови и комисионни сделки; лиз... търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки; вътрешна и външна търговия; търговско представителство и посредничество, складови и комисионни сделки; лизинг на персонал, товарни и пътнически превози в страната и чужбина; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламна, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението и всички други дейности, които не са забранени със закон. за дейностите , за които се изисква лиценз или разрешение, дейностите да започнат след получаването на лиценза или разрешението. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДМИТРИЙ ГЕОРГИЕВИЧ НЕДОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КИРИЛЛ ИГОРЕВИЧ ПИЧУГИН 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДМИТРИЙ ГЕОРГИЕВИЧ НЕДОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЙКЮ ЛОГИСТИКС ООД на латиница "IQ LOGISTICS" с ЕИК/ПИК 207156598 е основана на 11 Ноември 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГРОХЕЛАТ", но на 20 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "АЙКЮ ЛОГИСТИКС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-11-11
Регистрация на фирмата

2022-11-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207156598 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от АГРОХЕЛАТ на АЙКЮ ЛОГИСТИКС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. "Княз Александър Дондуков", 5, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 30, вх. A
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговия с препарати за растителна защита, торове, растежни регулатори, подобрители на почвата, консултации по приложението им; производство и търговия със семена и посевни материали; производство и търговия със селскостопанска продукция; селскостопански услуги агрономически услуги, консултации и други дейности в областта на агрономията, импорт и експорт, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови, лицензионни сделки, рекламни и други услуги и всяка друга дейност, незабранена от закона, а когато е необходимо разрешение/лиценз, след снабдяване с такова.
+ търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки; вътрешна и външна търговия; търговско представителство и посредничество, складови и комисионни сделки; лизинг на персонал, товарни и пътнически превози в страната и чужбина; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламна, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението и всички други дейности, които не са забранени със закон. за дейностите , за които се изисква лиценз или разрешение, дейностите да започнат след получаването на лиценза или разрешението.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма