Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕЙСАН ЕНЕРДЖИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207158154
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2022 11:58
Наименование
БЕЙСАН ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
BEYSAN ENERGY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, -, -, бл. 272, вх. Г, ет. - Виж на картата
Предмет на дейност
Международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, международен транспорт, представителство, посредничество и агентство на други лица в страната и чужбина, проектиране, изг... Международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, международен транспорт, представителство, посредничество и агентство на други лица в страната и чужбина, проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи и централи за производство на енергия от възобновяеми и алтернативни източници, зарядно станции, проектиране, производство и експлоатация на електрически системи, след издаване на съответните разрешителни/лицензи, както и всякакви други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕСЛИХАН ТОП ГЮМЮШ (свързан с 1 фирма)
Управител: ГЕРГАНА ТОМОВА МАСУРСКА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЖОМЕРТ АЙДЪН 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НЕСЛИХАН ТОП ГЮМЮШ 55.00 лв - 55.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕРГАНА ТОМОВА МАСУРСКА 35.00 лв - 35.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕРГАНА ТОМОВА МАСУРСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕЙСАН ЕНЕРДЖИ ООД на латиница "BEYSAN ENERGY" с ЕИК/ПИК 207158154 е основана на 14 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-11-14
Регистрация на фирмата

2023-07-27
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА ДРУГИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ И ЦЕНТРАЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ И АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ, ЗАРЯДНО СТАНЦИИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, международен транспорт, представителство, посредничество и агентство на други лица в страната и чужбина, проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи и централи за производство на енергия от възобновяеми и алтернативни източници, зарядно станции, проектиране, производство и експлоатация на електрически системи, след издаване на съответните разрешителни/лицензи, както и всякакви други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма