Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Саш криейтив студио ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207173761
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2022 08:00
Наименование
Саш криейтив студио
Транслитерация
Sash Creative studio Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. Канарче, 8, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
74.20 - Дейности в областта на фотографията
Предмет на дейност
Рекламна дейност и проучване на пазари, дейности в областта на дизайна. Дейности в областта на фотографията. Маркетингова дейност, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Артистична и ... Рекламна дейност и проучване на пазари, дейности в областта на дизайна. Дейности в областта на фотографията. Маркетингова дейност, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Артистична и творческа дейност и други дейности в областта на културата. Информационни услуги и технологии. Печатна и издателска дейност. Търговия с дигитални продукти и услуги. Даване под наем на машини, оборудване и недвижими имоти. Вътрешна и външна търговска и производствена дейност. Търговия на едро и дребно. Търговско представителство. Консултации. Търговска дейност на мебели, сувенири, дърворезба. Спомагателни дейности за малки и средни предприятия, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИРИНА САШОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ИРИНА САШОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИРИНА САШОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
7 лева (7 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Саш криейтив студио ЕООД на латиница "Sash Creative studio Ltd." с ЕИК/ПИК 207173761 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 7 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. Канарче, 8, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. Канарче, 8, вх. Б, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност и проучване на пазари, дейности в областта на дизайна. Дейности в областта на фотографията. Маркетингова дейност, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Артистична и творческа дейност и други дейности в областта на културата. Информационни услуги и технологии. Печатна и издателска дейност. Търговия с дигитални продукти и услуги. Даване под наем на машини, оборудване и недвижими имоти. Вътрешна и външна търговска и производствена дейност. Търговия на едро и дребно. Търговско представителство. Консултации. Търговска дейност на мебели, сувенири, дърворезба. Спомагателни дейности за малки и средни предприятия, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Рекламна дейност и проучване на пазари, дейности в областта на дизайна. Дейности в областта на фотографията. Маркетингова дейност, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Артистична и творческа дейност и други дейности в областта на културата. Информационни услуги и технологии. Печатна и издателска дейност. Търговия с дигитални продукти и услуги. Даване под наем на машини, оборудване и недвижими имоти. Вътрешна и външна търговска и производствена дейност. Търговия на едро и дребно. Търговско представителство. Консултации. Търговска дейност на мебели, сувенири, дърворезба. Спомагателни дейности за малки и средни предприятия, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма