Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАС Консулт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207174169
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2022 10:26
Наименование
ДАС Консулт
Транслитерация
DAS Consult ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Добри Христов“, 31, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки, движими и недвижими имоти с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, селск... Покупка на стоки, движими и недвижими имоти с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, селскостопанска дейност, земеделие, търговско представителство и посредничество, консултански услуги, комисионни, спедиционни, и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дора Ангелова Стефанова (свързан с 4 фирми)
Управител: Дора Ангелова Стефанова (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Дора Ангелова Стефанова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАС Консулт ЕООД на латиница "DAS Consult ltd" с ЕИК/ПИК 207174169 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Добри Христов“, 31, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Добри Христов“, 31, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки, движими и недвижими имоти с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, селскостопанска дейност, земеделие, търговско представителство и посредничество, консултански услуги, комисионни, спедиционни, и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Покупка на стоки, движими и недвижими имоти с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, селскостопанска дейност, земеделие, търговско представителство и посредничество, консултански услуги, комисионни, спедиционни, и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма