Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ивентите ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207174258
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2022 10:41
Наименование
Ивентите
Транслитерация
Events Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, проф. Христо Вакарелски, 3, бл. _, вх. _, ет. _ Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изработка на уебсайтове и платформи; създаване на онлайн магазини, маркетинги реклама, автоматизация, предназначени за бизнес клиенти. Хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, им... Изработка на уебсайтове и платформи; създаване на онлайн магазини, маркетинги реклама, автоматизация, предназначени за бизнес клиенти. Хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Развлекателни услуги за населението. Туризъм и хотелиерство, спортни услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни лица. Образователни услуги, организиране на образователни курсове, преподаване, консултации, сделки с интелектуална собственост, квалификация и преквалификация; обучение на деца, ученици и възрастни; производство и търговия на учебни материали; производство и търговия на справочни и художествени материали; производство на рекламни материали. Преводи и издателска дейност. Селскостопанска и производствена дейност в страната и чужбина, консултантски услуги. Техническа дейност; превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Добромир Иванов Нейчев (свързан с 1 фирма)
Управител: Добромир Иванов Нейчев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Добромир Иванов Нейчев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ивентите ЕООД на латиница "Events Ltd" с ЕИК/ПИК 207174258 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, проф. Христо Вакарелски, 3, бл. _, вх. _, ет. _
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, проф. Христо Вакарелски, 3, бл. _, вх. _, ет. _
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Изработка на уебсайтове и платформи; създаване на онлайн магазини, маркетинги реклама, автоматизация, предназначени за бизнес клиенти. Хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Развлекателни услуги за населението. Туризъм и хотелиерство, спортни услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни лица. Образователни услуги, организиране на образователни курсове, преподаване, консултации, сделки с интелектуална собственост, квалификация и преквалификация; обучение на деца, ученици и възрастни; производство и търговия на учебни материали; производство и търговия на справочни и художествени материали; производство на рекламни материали. Преводи и издателска дейност. Селскостопанска и производствена дейност в страната и чужбина, консултантски услуги. Техническа дейност; превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Изработка на уебсайтове и платформи; създаване на онлайн магазини, маркетинги реклама, автоматизация, предназначени за бизнес клиенти. Хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Развлекателни услуги за населението. Туризъм и хотелиерство, спортни услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни лица. Образователни услуги, организиране на образователни курсове, преподаване, консултации, сделки с интелектуална собственост, квалификация и преквалификация; обучение на деца, ученици и възрастни; производство и търговия на учебни материали; производство и търговия на справочни и художествени материали; производство на рекламни материали. Преводи и издателска дейност. Селскостопанска и производствена дейност в страната и чужбина, консултантски услуги. Техническа дейност; превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма