Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЛАБЕДА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207174297
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207174297 от 2023-03-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2022 10:53
Наименование
ПЛАБЕДА
Транслитерация
PLABEDA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Тръстеник, ДЕСЕТИ ДЕКЕМВРИ, 11 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане на фотоволтаични паркове, фотографски услуги, Търговия с хранителни и нехранителни стоки, външно търговска и вътрешно търговска дейност на едро и дребно, търговско посредничество и ... Изграждане на фотоволтаични паркове, фотографски услуги, Търговия с хранителни и нехранителни стоки, външно търговска и вътрешно търговска дейност на едро и дребно, търговско посредничество и представителство/без процесуално/, производство и изкупуване, съхранение, реализация и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен характер, пчелни продукти, таксиметрови услуги със собствен и нает транспорт, вътрешен и международен туризъм, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, консултантска дейност, рекламна и маркетингова дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЛИНКА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ПАВЛИНКА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЛИНКА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЛАБЕДА ЕООД на латиница "PLABEDA LTD" с ЕИК/ПИК 207174297 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Тръстеник, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Тръстеник, ДЕСЕТИ ДЕКЕМВРИ, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Тръстеник, ДЕСЕТИ ДЕКЕМВРИ, 11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на фотоволтаични паркове, фотографски услуги, Търговия с хранителни и нехранителни стоки, външно търговска и вътрешно търговска дейност на едро и дребно, търговско посредничество и представителство/без процесуално/, производство и изкупуване, съхранение, реализация и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен характер, пчелни продукти, таксиметрови услуги със собствен и нает транспорт, вътрешен и международен туризъм, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, консултантска дейност, рекламна и маркетингова дейност.
+ Изграждане на фотоволтаични паркове, фотографски услуги, Търговия с хранителни и нехранителни стоки, външно търговска и вътрешно търговска дейност на едро и дребно, търговско посредничество и представителство/без процесуално/, производство и изкупуване, съхранение, реализация и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен характер, пчелни продукти, таксиметрови услуги със собствен и нает транспорт, вътрешен и международен туризъм, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, консултантска дейност, рекламна и маркетингова дейност.

2023-03-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207174297 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма