Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТРОЙ СИСТЕМ В ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207174767
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207174767 от 2022-12-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2022 13:58
Наименование
СТРОЙ СИСТЕМ В
Транслитерация
STROY SISTEM V
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, Панега, 39, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, инженерингова дейност и строителство в инфраструктурни обекти, енергетиката и екологията, консултантска дейно... Производство на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, инженерингова дейност и строителство в инфраструктурни обекти, енергетиката и екологията, консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации и управление на проекти, свързани с изграждане на хидротехнически съоръжения за всички видове води и течности, производство и продажба, подръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично и технологично оборудване, оборудване за пречистване и продукти, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, експлоатация и отдаване на магазини и имоти под наем и управлението им, транспортна дейност, която не е изрично забранена от действуващото българско законодателство. Дружеството може да осъществява и всякакви други дейности, с изключение на забранените от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение, лиценз или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ МИЛКОВ РАДЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ВАЛЕРИ МИЛКОВ РАДЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИ МИЛКОВ РАДЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТРОЙ СИСТЕМ В ЕООД на латиница "STROY SISTEM V" с ЕИК/ПИК 207174767 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, Панега, 39, бл. -, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, Панега, 39, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, инженерингова дейност и строителство в инфраструктурни обекти, енергетиката и екологията, консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации и управление на проекти, свързани с изграждане на хидротехнически съоръжения за всички видове води и течности, производство и продажба, подръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично и технологично оборудване, оборудване за пречистване и продукти, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, експлоатация и отдаване на магазини и имоти под наем и управлението им, транспортна дейност, която не е изрично забранена от действуващото българско законодателство. Дружеството може да осъществява и всякакви други дейности, с изключение на забранените от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение, лиценз или регистрация.
+ Производство на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, инженерингова дейност и строителство в инфраструктурни обекти, енергетиката и екологията, консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации и управление на проекти, свързани с изграждане на хидротехнически съоръжения за всички видове води и течности, производство и продажба, подръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично и технологично оборудване, оборудване за пречистване и продукти, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, експлоатация и отдаване на магазини и имоти под наем и управлението им, транспортна дейност, която не е изрично забранена от действуващото българско законодателство. Дружеството може да осъществява и всякакви други дейности, с изключение на забранените от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение, лиценз или регистрация.

2022-12-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207174767 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма