Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНВИЕ КЛИНИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207175189
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2022 16:14
Наименование
ЕНВИЕ КЛИНИК
Транслитерация
ENVIE CLINIC LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Радецки, 16 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговска дейност, производство и търговия с незабранени от закона стоки. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа и туроператорска, агентска, спедиторска, транспортна, ... Вътрешна и външна търговска дейност, производство и търговия с незабранени от закона стоки. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа и туроператорска, агентска, спедиторска, транспортна, комисионна, складова и предприемаческа дейност. Строителство и търговия с недвижими имоти. Представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и други дейности, незабранени от закона, или които се водят по търговски начин, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз - след издаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАМЕЛА МАРИА САНАТГАРИ (свързан с 1 фирма)
Управител: ПАМЕЛА МАРИА САНАТГАРИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПАМЕЛА МАРИА САНАТГАРИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНВИЕ КЛИНИК ЕООД на латиница "ENVIE CLINIC LTD" с ЕИК/ПИК 207175189 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Радецки, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Радецки, 16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговска дейност, производство и търговия с незабранени от закона стоки. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа и туроператорска, агентска, спедиторска, транспортна, комисионна, складова и предприемаческа дейност. Строителство и търговия с недвижими имоти. Представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и други дейности, незабранени от закона, или които се водят по търговски начин, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз - след издаването им.
+ Вътрешна и външна търговска дейност, производство и търговия с незабранени от закона стоки. Ресторантьорство и хотелиерство. Туристическа и туроператорска, агентска, спедиторска, транспортна, комисионна, складова и предприемаческа дейност. Строителство и търговия с недвижими имоти. Представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и други дейности, незабранени от закона, или които се водят по търговски начин, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз - след издаването им.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма