Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НН Груп АБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207178609
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207178609 от 2022-12-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 30, 2022 17:09
Наименование
НН Груп АБ
Транслитерация
NN Group AB
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Княз Александър I-ви, 24 Виж на картата
Предмет на дейност
Приложение на лазерите и производство на лазерни системи, цифрово програмно управление на позициониращи устройства, търговия с всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина,... Приложение на лазерите и производство на лазерни системи, цифрово програмно управление на позициониращи устройства, търговия с всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина, внос, износ, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, организиране на събития във връзка с повишаване на осведомеността за търгуване в интернет, включително с иновативни технологии, управление на активи, включително онлайн приложения, създаване, разпространяване и търговия със приложения по интернет и със стандартен и нестандартен софтуер, търговия с домейни, хостинг услуги, компютърни системи, както осъществяване на всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Савко Николов Николчев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Савко Николов Николчев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НН Груп АБ ЕООД на латиница "NN Group AB" с ЕИК/ПИК 207178609 е основана на 30 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Агенция за преводи ВИКИ", но на 12 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "НН Груп АБ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-11-30
Регистрация на фирмата

2022-12-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207178609 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-05-12
Промяна наименование
Името се сменя от Агенция за преводи ВИКИ на НН Груп АБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Върбен, Първа, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Княз Александър I-ви, 24
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- извършване на преводи от чужди езици, както и всички останали незабранени от закона дейности
+ Приложение на лазерите и производство на лазерни системи, цифрово програмно управление на позициониращи устройства, търговия с всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина, внос, износ, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, организиране на събития във връзка с повишаване на осведомеността за търгуване в интернет, включително с иновативни технологии, управление на активи, включително онлайн приложения, създаване, разпространяване и търговия със приложения по интернет и със стандартен и нестандартен софтуер, търговия с домейни, хостинг услуги, компютърни системи, както осъществяване на всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма