Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Трейдинг Център ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207178783
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 1, 2022 08:58
Наименование
Трейдинг Център
Транслитерация
"Trading Center LTD" Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Копривщица, 2, ет. 4 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
импорт и експорт на стоки в България и в Европейскиясъюз, търговия на едро, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или другивещи с цел да ги препродаде в първоначален, п... импорт и експорт на стоки в България и в Европейскиясъюз, търговия на едро, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или другивещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, складови сделки, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да гипрепродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство ипосредничество, продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Андрей Спехов (свързан с 1 фирма)
Управител: Кристина Спехова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Андрей Спехов 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Кристина Спехова 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Трейдинг Център ООД на латиница ""Trading Center LTD" Ltd" с ЕИК/ПИК 207178783 е основана на 1 Декември 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Хани Мани", но на 9 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "Трейдинг Център". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-12-01
Регистрация на фирмата

2023-11-09
Промяна наименование
Името се сменя от Хани Мани на Трейдинг Център
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Подвис, ул. "Искър", 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Копривщица, 2, ет. 4
Промяна съдружници
- Кристина Спехова - 25 лв - 50.00% дял
- Андрей Спехов - 25 лв - 50.00% дял
+ Кристина Спехова - 25 лв - 50.00% дял
+ Андрей Спехов - 25 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- производство и продажба на хранителни стоки; покупко-продажба на хранителни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с хранително-вкусови, тестени, сладкарски изделия, алкохол, цигари и кафе; продажба на стоки и селскостопански продукти от собствено производство; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионни, спедиционни, превозни сделки със собствен или нает транспорт; авторемонтни услуги; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, екскурзионни, рекламни, информационни, или други услуги; фризьорски и козметични услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; услуги и туристическо агентиране, както и всички други и незабранени от закона сделки и услуги.
+ импорт и експорт на стоки в България и в Европейскиясъюз, търговия на едро, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или другивещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, складови сделки,търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да гипрепродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство ипосредничество, продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност,незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма