Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САМП Адвайзорс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207181719
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207181719 от 2022-12-23 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
December 2, 2022 17:18
Наименование
САМП Адвайзорс
Транслитерация
SAMP Advisors LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г. С. Раковски, 157А, ет. 1 Виж на картата
Има 50 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
строителство, СМР, търговия на едро и дребно, международна търговия с всякакъв вид стоки, покупка на строителни и всякакъв вид стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен ... строителство, СМР, търговия на едро и дребно, международна търговия с всякакъв вид стоки, покупка на строителни и всякакъв вид стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, купуване на акции и дялове в други търговски дружества на територията на Република Гърция и всяка една държава-членка на Европейския съюз, продажба на стоки и услуги чрез интернет, сътрудничество и представителство на физически и юридически лица на територията на Република Гърция и всяка една държава-членка на Европейския съюз, транспортна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, отдаване под наем на хотелски комплекси, търговско представителство, консултантски услуги и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, управление на етажна собственост, ресторантьорски, хотелиерски, туристически и туроператорски услуги, рекламни, информационни, програмни, импресарски, мениджърски, маркетинг или други услуги, организиране на групови събития, отдаване под наем на превозни средства, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба за своя или чужда сметка, и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Селини Агати Георгиу Макропулу Пулаки (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Селини Агати Георгиу Макропулу Пулаки (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САМП Адвайзорс ЕООД на латиница "SAMP Advisors LTD" с ЕИК/ПИК 207181719 е основана на 2 Декември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2022-12-02
Регистрация на фирмата

2022-12-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207181719 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма