Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Иско М1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207209505
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 4, 2023 13:06
Наименование
Иско М1
Транслитерация
"Isko M1" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Витоша, 79 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност с благородни метали и скъпоценни камъни: изкупуване и продажба на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; производство на селскостопански, битови и промишлени с... Търговска дейност с благородни метали и скъпоценни камъни: изкупуване и продажба на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; производство на селскостопански, битови и промишлени стоки. Търговска дейност – покупко продажба на всякакви стоки за бита и промишлеността - нови и оказион; осъществяване на вътрешна, вътрешнообщностна и външна търговия; Производство и продажба на селскостопанска и промишлена продукция и други стоки, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Транспортна, спедиторска, както и всяка друга дейност, която може да се осъществява в съответствие с Търговския закон и не противоречи на актуалната нормативната уредба. При необходимост, дейността по направленията на горепосочения или впоследствие осъществявания предмет на дейност, ще се валидират и реализират съобразно лицензионно-разрешителния режим установен в Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИНКА АНТОНОВА ХРИСТОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИНКА АНТОНОВА ХРИСТОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Иско М1 ЕООД на латиница ""Isko M1" Ltd" с ЕИК/ПИК 207209505 е основана на 4 Януари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МИНЕ", но на 12 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "Иско М1". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2023-01-04
Регистрация на фирмата

2023-07-13
Промяна предмет на дейност
- Производство на селскостопански, битови и промишлени стоки. Търговска дейност – покупко продажба на всякакви стоки за бита и промишлеността - нови и оказион; осъществяване на вътрешна, вътрешнообщностна и външна търговия; Производство и продажба на селскостопанска и промишлена продукция и други стоки, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Транспортна, спедиторска, както и всяка друга дейност, която може да се осъществява в съответствие с Търговския закон и не противоречи на актуалната нормативната уредба.При необходимост, дейността по направленията на горепосочения или впоследствие осъществявания предмет на дейност, ще се валидират и реализират съобразно лицензионно-разрешителния режим установен в Република България.
+ Търговска дейност с благородни метали и скъпоценни камъни: изкупуване и продажба на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; производство на селскостопански, битови и промишлени стоки. Търговска дейност – покупко продажба на всякакви стоки за бита и промишлеността - нови и оказион; осъществяване на вътрешна, вътрешнообщностна и външна търговия; Производство и продажба на селскостопанска и промишлена продукция и други стоки, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Транспортна, спедиторска, както и всяка друга дейност, която може да се осъществява в съответствие с Търговския закон и не противоречи на актуалната нормативната уредба. При необходимост, дейността по направленията на горепосочения или впоследствие осъществявания предмет на дейност, ще се валидират и реализират съобразно лицензионно-разрешителния режим установен в Република България.

2023-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от МИНЕ на Иско М1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма