Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОФИЯ ЛОНДОН МЕТРОПОЛИТЪН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207210583
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207210583 от 2023-01-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 5, 2023 13:30
Наименование
СОФИЯ ЛОНДОН МЕТРОПОЛИТЪН
Транслитерация
Sofia London Metropolitan Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Джеймс Баучер", 60-64, партер Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сключване на договори за сътрудничество и партньорство с висши учебни заведения в страната и чужбина, включително и франчайз, предоставяне на услуги на студенти и преподаватели във висши учебни за... Сключване на договори за сътрудничество и партньорство с висши учебни заведения в страната и чужбина, включително и франчайз, предоставяне на услуги на студенти и преподаватели във висши учебни заведения за ползване на места за настаняване за провеждане на обучение, управление на недвижими имоти за предоставяне на услуги на студенти и учебни заведения, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, туристически услуги и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любиша Петрушевски (свързан с 1 фирма)
Управител: ДЕЙЗИ СЛАВЧЕВА ХРИСТОВА ДУПАС (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДИМИТЪР ИВАНОВ АБАДЖИЕВ 8,000.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Частно професионално висше училище за бизнес-образование „Евро Колеж“ Куманово 28,000.00 лв - 35.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: "Ес Би Ейч Пропърти" ЕООД 44,000.00 лв - 55.00% дял (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
80,000 лева (80,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОФИЯ ЛОНДОН МЕТРОПОЛИТЪН ООД на латиница "Sofia London Metropolitan Ltd." с ЕИК/ПИК 207210583 е основана на 5 Януари 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "София Метрополитън Колидж", но на 5 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "СОФИЯ ЛОНДОН МЕТРОПОЛИТЪН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 80,000 лева.

Хронология

2023-01-05
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от София Метрополитън Колидж на СОФИЯ ЛОНДОН МЕТРОПОЛИТЪН
Промяна предмет на дейност
- Сключване на договори за сътрудничество и партньорство с висши училища в страната и чужбина, включително и франчайз, маркетинг, консултации и посредничество за набиране на студенти за обучение във висши училище в страната и чужбина, организиране на курсове, организиране на конференции, организиране на семинари и други мероприятия, осигуряване на материална база за провеждане на обучение, предоставяне на услуги на студенти и преподаватели във висши училища за ползване на места за настаняване за провеждане на обучение, управление на недвижими имоти за предоставяне на услуги на студенти и учебни заведения, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, туристически услуги и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Сключване на договори за сътрудничество и партньорство с висши учебни заведения в страната и чужбина, включително и франчайз, предоставяне на услуги на студенти и преподаватели във висши учебни заведения за ползване на места за настаняване за провеждане на обучение, управление на недвижими имоти за предоставяне на услуги на студенти и учебни заведения, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, туристически услуги и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2023-01-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207210583 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма