Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина - Д-р Мартин Симеонов ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207214507
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 9, 2023 14:08
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина - Д-р Мартин Симеонов
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, „Славееви гори“, 24, вх. В, ет. 8 Виж на картата
Предмет на дейност
Извънболнична първична дентална помощ, услуги по извършване на индивидуална практика за първична дентална помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профил... Извънболнична първична дентална помощ, услуги по извършване на индивидуална практика за първична дентална помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика на болестта и ранно откриване на заболяванията и мерки за укрепване на здравето, експертизи за временна нетрудоспособност на дентално болни, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Предписване на лекарства, превързочни материални и медицински пособия, обема, вида домашни грижи и помощ за дентално болни. Извършване на наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за денталното здраве на лица до 18 години. Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи на денталното здраве. Дентални дейности за предпазване от заболяване. Предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност на дентално болни. Извънболнична дентална помощ за диагностика и лечение на дентални заболявания. Покупка на стоки и консумативи за нуждите на денталната дейност. Хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни или домашни условия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН ДЕЯНОВ СИМЕОНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИН ДЕЯНОВ СИМЕОНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина - Д-р Мартин Симеонов ЕООД с ЕИК/ПИК 207214507 е основана на 9 Януари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-01-09
Регистрация на фирмата

2023-06-06
Промяна предмет на дейност
- Извънболнична първична дентална помощ, услуги по извършване на индивидуална практика за първична дентална помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика на болестта и ранно откриване на заболяванията и мерки за укрепване на здравето, експертизи за временна нетрудоспособност на дентално болни, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Предписване на лекарства, превързочни материални и медицински пособия, обема, вида домашни грижи и помощ за дентално болни. Извършване на наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за денталното здраве на лица до 18 години. Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи на денталното здраве. Дентални дейности за предпазване от заболяване. Предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност на дентално болни. Извънболнична дентална помощ за диагностика и лечение на дентални заболявания. Неотложна дентална помощ, дентална и зъботехническа помощ, дентални грижи при лечение в дома. Покупка на стоки и консумативи за нуждите на денталната дейност. Сделки с интелектуална собственост за нуждите на осъществяваната дентална дейност и за обслужване на пациентите. Хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни или домашни условия.
+ Извънболнична първична дентална помощ, услуги по извършване на индивидуална практика за първична дентална помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика на болестта и ранно откриване на заболяванията и мерки за укрепване на здравето, експертизи за временна нетрудоспособност на дентално болни, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Предписване на лекарства, превързочни материални и медицински пособия, обема, вида домашни грижи и помощ за дентално болни. Извършване на наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за денталното здраве на лица до 18 години. Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи на денталното здраве. Дентални дейности за предпазване от заболяване. Предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност на дентално болни. Извънболнична дентална помощ за диагностика и лечение на дентални заболявания. Покупка на стоки и консумативи за нуждите на денталната дейност. Хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни или домашни условия.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма