Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИТ365БГ Рековъри ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207221996
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 16, 2023 09:28
Наименование
ФИТ365БГ Рековъри
Транслитерация
"FIT365BG Recovery" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, Трети март, 8, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
осъществяване на рехабилитация; лечебен масаж; възстановителна терапия; лечебна физкултура; изготвяне на тренировъчни програми; хранителен режим; търговия на едро и дребно; ремонт на машини, изделия... осъществяване на рехабилитация; лечебен масаж; възстановителна терапия; лечебна физкултура; изготвяне на тренировъчни програми; хранителен режим; търговия на едро и дребно; ремонт на машини, изделия и съоръжения; рекламна и информационна дейности; производство и реализация на животинска и земеделска продукция; и други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ДИМОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ДИМОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИТ365БГ Рековъри ЕООД на латиница ""FIT365BG Recovery" LTD" с ЕИК/ПИК 207221996 е основана на 16 Януари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Иво Роуд Асистанс", но на 21 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "ФИТ365БГ Рековъри". Седалището на компанията се намира в гр. Лясковец, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2023-01-16
Регистрация на фирмата

2023-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от Иво Роуд Асистанс на ФИТ365БГ Рековъри
Промяна предмет на дейност
- осъществяване на пътна помощ, транспорт в страната и чужбина; търговия на едро и дребно; ремонт на машини, изделия и съоръжения; рекламна и информационна дейности; производство и реализация на животинска и земеделска продукция; и други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ осъществяване на рехабилитация; лечебен масаж; възстановителна терапия; лечебна физкултура; изготвяне на тренировъчни програми; хранителен режим; търговия на едро и дребно; ремонт на машини, изделия и съоръжения; рекламна и информационна дейности; производство и реализация на животинска и земеделска продукция; и други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма