Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛетНоу Пей ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207250752
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207250752 от 2023-09-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 3, 2023 10:59
Наименование
ЛетНоу Пей
Транслитерация
LetKnow Pay
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Стефан Веркович, 10, ет. 1 Виж на картата
Има 217 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Програмиране, разработване и внедряване на софтуер и алгоритми за финансова технология. Създаване на интуитивни анализни инструменти, разработване на пазарни места и предоставяне на услуги за марк... Програмиране, разработване и внедряване на софтуер и алгоритми за финансова технология. Създаване на интуитивни анализни инструменти, разработване на пазарни места и предоставяне на услуги за маркетинг и анализ. Разработване на софтуер за цели, свързани с противодействието на изпирането на пари (AML), проследяване и тракинг на активи. Разработване на автоматизирани софтуерни решения и алгоритми за съответствие с нормативните изисквания. Дейности, свързани с разработване, внедряване, консултации и обмен на емитирани от централната банка цифрови валути, както и дейности по търговия и обмен на цифрови активиразработване и интегриране на цифрови платежни системи и всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юрис Гулбис (свързан с 1 фирма)
Управител: Сулуо Магитилайлай Даунивалу (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Интерчейндж Холдингс Естония ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛетНоу Пей ЕООД на латиница "LetKnow Pay" с ЕИК/ПИК 207250752 е основана на 3 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АрТиЕсЕн Груп", но на 26 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "ЛетНоу Пей". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-02-03
Регистрация на фирмата

2023-04-27
Промяна предмет на дейност
- Строително-монтажни дейности и всички незабранени от закона дейности съгласно българското законодателство.
+ Търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от закона, както и всяка друга дейност незабранена със закон.

2023-05-26
Промяна наименование
Името се сменя от АрТиЕсЕн Груп на ЛетНоу Пей
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Строево, ул.Иленден, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Стефан Веркович, 10, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от закона, както и всяка друга дейност незабранена със закон.
+ Програмиране, разработване и внедряване на софтуер и алгоритми за финансова технология. Създаване на интуитивни анализни инструменти, разработване на пазарни места и предоставяне на услуги за маркетинг и анализ. Разработване на софтуер за цели, свързани с противодействието на изпирането на пари (AML), проследяване и тракинг на активи. Разработване на автоматизирани софтуерни решения и алгоритми за съответствие с нормативните изисквания. Дейности, свързани с разработване, внедряване, консултации и обмен на емитирани от централната банка цифрови валути, както и дейности по търговия и обмен на цифрови активиразработване и интегриране на цифрови платежни системи и всички незабранени от закона дейности.

2023-09-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207250752 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма