Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИМАН СОЛЮШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207250802
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207250802 от 2023-04-03 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
February 3, 2023 11:06
Наименование
ЛИМАН СОЛЮШЪНС
Транслитерация
LIMAN SOLUTIONS LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Анастасия Димитрова, бл. 514, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, конструиране, маркетинг, изработване и внедряване на системи за автоматизация в леката и тежка промишленост, ремонт на битова техника, вътрешен и международен туризъм, изгражд... Проектиране, конструиране, маркетинг, изработване и внедряване на системи за автоматизация в леката и тежка промишленост, ремонт на битова техника, вътрешен и международен туризъм, изграждане и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотели и магазини, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни фирми и лица в страната и чужбина, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция, промишлени и потребителски стоки, външна и вътрешна търговия, софтуер, бутик, оказион, рекламна дейност, даване под наем на аудио и визуални касети и техника, курсове за изучаване на чужди езици и математика, подготовка на кандидат студенти и ученици, школи по изкуствата, организиране и провеждане на изложби, експлоатация на забавни и електронни игри, извършване на преводни, счетоводни и машинописни услуги, лек и товарен таксиметров превоз, авторемонтни услуги, продажба на резервни части, търговия на едро с фито продукти и билки, козметика, санитарни материали, медицински инструменти и оборудване, ремонт на битова ел. техника, изграждане на електро съоръжения и апарати, извършване на електро-услуги и ремонт, онлайн търговия, доставчик и вносител на аудио - видео техника, изработка на електро инсталации, монтажни дейности, строителни дейности, монтаж и търговия на електроника, търговия със соларни и фотоволтични системи, търговия с електро-техника и електроника, изграждане на софтуер, разработка, поддръжка и доставяне на софтуер, изграждане на автоматични системи, търговия с битова и професионална техника, търговия и бизнес с всички разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лъчезар Лъчезаров Манолов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Лъчезар Лъчезаров Манолов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИМАН СОЛЮШЪНС ЕООД на латиница "LIMAN SOLUTIONS LTD." с ЕИК/ПИК 207250802 е основана на 3 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2023-02-03
Регистрация на фирмата

2023-04-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207250802 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма