Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА КРАСИ КЕШ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207270527
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 20, 2023 07:53
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА КРАСИ КЕШ
Транслитерация
"ZALOZHNA KUSHTA KRASI CASH" LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, ул. "Хаджи Димитър", 24 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, както и други търговски сделки във връзка с осъществя... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, както и други търговски сделки във връзка с осъществяването на дейността на заложната къща. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИРА АНДРЕЕВА СЛАВЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИРА АНДРЕЕВА СЛАВЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА КРАСИ КЕШ ЕООД на латиница ""ZALOZHNA KUSHTA KRASI CASH" LTD." с ЕИК/ПИК 207270527 е основана на 20 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРАСИ КЕШ", но на 9 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА КРАСИ КЕШ". Седалището на компанията се намира в гр. Харманли, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2023-02-20
Регистрация на фирмата

2023-03-09
Промяна наименование
Името се сменя от КРАСИ КЕШ на ЗАЛОЖНА КЪЩА КРАСИ КЕШ
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страна и в чужбина, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, складови сделки, комисионни, спедиционни и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, посредническа дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, след получаване на съответните лицензии, разрешения или регистрации, ако се изискват такива.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, както и други търговски сделки във връзка с осъществяването на дейността на заложната къща.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма