Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джей Ейч Проджектс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207271682
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 20, 2023 12:47
Наименование
Джей Ейч Проджектс
Транслитерация
JH Projects GmbH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Ангел Димитров, 78, вх. С, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на услуги по електроинсталация и изграждане на съоръжения; монтаж и свързване на електроуреди; поддръжка и ремонт на електроуреди и електрически системи; събиране и доставка на електроматер... Извършване на услуги по електроинсталация и изграждане на съоръжения; монтаж и свързване на електроуреди; поддръжка и ремонт на електроуреди и електрически системи; събиране и доставка на електроматериали; съвети по електротехнически проекти; инсталация на фотоволтаици; инсталация на отоплителна техника, слагане на гипсокартон; търговия със строителни и ел. материали; отдаване под наем на строителни съоръжения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юлиан Ян Гратиан Хорозиевич (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Юлиан Ян Гратиан Хорозиевич (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джей Ейч Проджектс ЕООД на латиница "JH Projects GmbH" с ЕИК/ПИК 207271682 е основана на 20 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-02-20
Регистрация на фирмата

2023-03-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Владимирово, 1-ва, 90
+ БЪЛГАРИЯ, с. Ягнило, 1-ва, 2

2023-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Ягнило, 1-ва, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Ангел Димитров, 78, вх. С, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Извършване на услуги по електроинсталация и изграждане на съоръжения; монтаж и свързване на електроуреди; поддръжка и ремонт на електроуреди и електрически системи; събиране и доставка на електроматериали; съвети по електротехнически проекти; инсталация на фотоволтаици; инсталация на отоплителна техника.
+ Извършване на услуги по електроинсталация и изграждане на съоръжения; монтаж и свързване на електроуреди; поддръжка и ремонт на електроуреди и електрически системи; събиране и доставка на електроматериали; съвети по електротехнически проекти; инсталация на фотоволтаици; инсталация на отоплителна техника, слагане на гипсокартон; търговия със строителни и ел. материали; отдаване под наем на строителни съоръжения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма