Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПОРТНА АКАДЕМИЯ АЙС СТАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207273110
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 21, 2023 10:13
Наименование
СПОРТНА АКАДЕМИЯ АЙС СТАР
Транслитерация
SPORTS ACADEMY ICE STAR LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, МАРИЯ ЛУИЗА, 4, ет. 2 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране и провеждане на семинари, тренировъчни практически лагери и състезания по фигурно пързаляне, организиране на курсове за инструктори по фигурно пързаляне, организиране и провеждане н... Организиране и провеждане на семинари, тренировъчни практически лагери и състезания по фигурно пързаляне, организиране на курсове за инструктори по фигурно пързаляне, организиране и провеждане на семинари, конкурси, конференции и други обществено приети форми на общуване и контакти, свързани с фигурното пързаляне, организиране и провеждане на тренировки по фигурно пързаляне; организиране, провеждане и участие в спортни състезания, издаване на информационни брошури, статии, ръководства и доклади, свързани с фигурното пързаляне и спорта като цяло, както и други дейности, за които няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА КОСТАДИНОВА КАРАВАСИЛЕВА-ПОПОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА КОСТАДИНОВА КАРАВАСИЛЕВА-ПОПОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПОРТНА АКАДЕМИЯ АЙС СТАР ЕООД на латиница "SPORTS ACADEMY ICE STAR LTD." с ЕИК/ПИК 207273110 е основана на 21 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЕМИЛИ СЪРВИСИС КЪМПАНИ", но на 23 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "СПОРТНА АКАДЕМИЯ АЙС СТАР". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2023-02-21
Регистрация на фирмата

2023-10-23
Промяна наименование
Името се сменя от ФЕМИЛИ СЪРВИСИС КЪМПАНИ на СПОРТНА АКАДЕМИЯ АЙС СТАР
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност; посредническа дейност, управление и поддръжка на движимо и недвижимо имущество; складова дейност; отдаване под наем на движими вещи и недвижими имоти; транспортни услуги; социални услуги; услуги в подкрепа на личността и семейството; детска занималня, почасово гледане на деца; почистване на сгради и съоръжения; аниматорска дейност; абонаментни услуги.
+ Организиране и провеждане на семинари, тренировъчни практически лагери и състезания по фигурно пързаляне, организиране на курсове за инструктори по фигурно пързаляне, организиране и провеждане на семинари, конкурси, конференции и други обществено приети форми на общуване и контакти, свързани с фигурното пързаляне, организиране и провеждане на тренировки по фигурно пързаляне; организиране, провеждане и участие в спортни състезания, издаване на информационни брошури, статии, ръководства и доклади, свързани с фигурното пързаляне и спорта като цяло, както и други дейности, за които няма законова забрана.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма