Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАМАС-2023 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207279437
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207279437 от 2023-10-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 24, 2023 14:57
Наименование
ГАМАС-2023
Транслитерация
Gamas-2023 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, "Св.Пимен Зографски", 18А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на дейност, като финансова институция, изразяваща се в отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Изв... Извършване на дейност, като финансова институция, изразяваща се в отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Извършване на дейност по осъществяването на финансов лизинг. Придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране/факторинг, форфетинг и други/. Придобиване на участия в кредитна институция или друга финансова институция, търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с благородни метали и изделия с и от тях, както и всякакви други дейности, съгласно чл. 1, ал. 1 от ТЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стела Петрова Колева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Стоян Колев Колев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,110,000 лева (1,110,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАМАС-2023 ЕООД на латиница "Gamas-2023 LTD" с ЕИК/ПИК 207279437 е основана на 24 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,110,000 лева.

Хронология

2023-02-24
Регистрация на фирмата

2023-05-10
Промяна предмет на дейност
- Изграждане, поддържане и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми източници, предоставяне на услуги в областта на производството на енергия от възобновяеми източници; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, транспортни и други услуги; лизинг и други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с изискуемите по закон за извършване на съответната дейност лицензи и разрешения.
+ Извършване на дейност, като финансова институция, изразяваща се в отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Извършване на дейност по осъществяването на финансов лизинг. Придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране/факторинг, форфетинг и други/. Придобиване на участия в кредитна институция или друга финансова институция, търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с благородни метали и изделия с и от тях, както и всякакви други дейности, съгласно чл. 1, ал. 1 от ТЗ.

2023-07-03
Промяна предмет на дейност
- Извършване на дейност, като финансова институция, изразяваща се в отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Извършване на дейност по осъществяването на финансов лизинг. Придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране/факторинг, форфетинг и други/. Придобиване на участия в кредитна институция или друга финансова институция, търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с благородни метали и изделия с и от тях, както и всякакви други дейности, съгласно чл. 1, ал. 1 от ТЗ.
+ Извършване на дейност, като финансова институция, изразяваща се в отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Извършване на дейност по осъществяването на финансов лизинг. Придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране/факторинг, форфетинг и други/. Придобиване на участия в кредитна институция или друга финансова институция, търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с благородни метали и изделия с и от тях, както и всякакви други дейности, съгласно чл. 1, ал. 1 от ТЗ.

2023-10-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207279437 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма