Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЛАДИ И ЗДРАВИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207281776
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207281776 от 2023-03-22 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
February 27, 2023 13:48
Наименование
МЛАДИ И ЗДРАВИ
Транслитерация
YOUNG AND HEALT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шивачево, ул. Аврам Стоянов, 14 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба и/или отдаване под наем в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Осъществяване на електронна търговия, чрез използване на еле... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба и/или отдаване под наем в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Осъществяване на електронна търговия, чрез използване на електронни средства за представяне на услуги (онлайн продажби); информационни, програмни, импресарски и други услуги, Услуги, дейности и консултации свързани с духовното и физическо здраве и самоусъвършенстване на личността, звукозапис, търговия и разпространение (дистрибуция) на водени медитации, релаксации и музика, организиране на семинари, провеждане на курсове, уебинари и обучения, ритрийти, упражняване на неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху човешкото здраве, фитнес и медикъл СПА услуги, търговско представителство и посредничество; дистрибуция, спедиционна и комисионна дейност; консултантски услуги; сделки с интелектуална собственост; артистична и творческа дейност, други дейности в областта на културата, други персонални услуги, други професионални дейности, издателска дейност - издава книги и сборници, образование, спортни и други дейности, свързани с развлечения и отдих, рекламни и информационни услуги; продажба на хранителни добавки и артикули, при спазване на законовите изисквания, включително след получаване на лиценз; франчайзинг; заведения за бързо хранене, клубове, барове, дискотеки, туристическа и туроператорска дейност в страната и чужбина; мениджмънт, маркетинг и реклама; таксиметрови услуги, транспортни услуги с лични и наети транспортни и плавателни средства в страната и чужбина, оказионна, хотелиерство, ресторантьорство и кафетерия, извършване на всички видове услуги на Фирми и граждани в страната и чужбина с всички видове превозни средства, даване под наем на коли вещи и съоръжения, лизинг, бартени сделки, производство, реализация и изкупуване, преработка на всички видове селскостопанска продукция, посадъчен материал цветопроизводство, развъждане, изкупуване и търговия, внос и износ с домашни и декоративни кучета, коне, птици, риби, външнотърговска дейност, свързана с дейността на фирмата, както и всяка друга незабранена от закона дейност ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСИЦА ДЕНЧЕВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОСИЦА ДЕНЧЕВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЛАДИ И ЗДРАВИ ЕООД на латиница "YOUNG AND HEALT LTD" с ЕИК/ПИК 207281776 е основана на 27 Февруари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шивачево, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2023-02-27
Регистрация на фирмата

2023-03-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207281776 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма