Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИ ЕЙЧ ЕЙ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207294154
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 8, 2023 15:58
Наименование
СИ ЕЙЧ ЕЙ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ
Транслитерация
CHA Property Investment LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Родопски извор", 70 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия на едро посредством физически магазин, както и онлайн, с опаковки за биологични продукти, хранителни добавки, ароматна козметика, продукти за красота, дрогерийни стоки, билкови ... търговия на едро посредством физически магазин, както и онлайн, с опаковки за биологични продукти, хранителни добавки, ароматна козметика, продукти за красота, дрогерийни стоки, билкови продукти, продукти за домакинството, санитарни материали; предоставяне на услуги по изработка на интернет-страници, управление на интернет-страници; дизайн, поддръжка и интеграция на софтуер; предоставяне на платформи за интернет-търговия на физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а в случай че за някоя от изброените дейности се изисква специално законово разрешение или лиценз, същата ще се извършва след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТОС ДИМИТРИОС АРАБАДЗИС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТОС ДИМИТРИОС АРАБАДЗИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИ ЕЙЧ ЕЙ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ЕООД на латиница "CHA Property Investment LTD." с ЕИК/ПИК 207294154 е основана на 8 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2023-03-08
Регистрация на фирмата

2023-10-25
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба и управление на недвижими имоти, вътрешна и външна производствена и търговска дейност, търговско представителство, посредничество, комисионерство, консултантска дейност, както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана със закон.
+ търговия на едро посредством физически магазин, както и онлайн, с опаковки за биологични продукти, хранителни добавки, ароматна козметика, продукти за красота, дрогерийни стоки, билкови продукти, продукти за домакинството, санитарни материали; предоставяне на услуги по изработка на интернет-страници, управление на интернет-страници; дизайн, поддръжка и интеграция на софтуер; предоставяне на платформи за интернет-търговия на физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а в случай че за някоя от изброените дейности се изисква специално законово разрешение или лиценз, същата ще се извършва след получаването им.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма