Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВЕДА КЛИНИК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207296842
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 10, 2023 10:49
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВЕДА КЛИНИК
Транслитерация
Veda Clinic Medical Centre
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Монтевидео, 25Б Виж на картата
Код на икономическа дейност
87.10 - Дейност на заведения със здравни грижи
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството е: осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика,... Предметът на дейност на дружеството е: осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под медицински контрол и отговорност, грижи и помощ за болни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ СТРАШИМИРОВ КОЗАРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Алом 14 ООД (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ СТРАШИМИРОВ КОЗАРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ХРИСТО ДОБРОСЛАВОВ ДОБРЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВЕДА КЛИНИК ООД на латиница "Veda Clinic Medical Centre" с ЕИК/ПИК 207296842 е основана на 10 Март 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2023-03-10
Регистрация на фирмата

2023-10-09
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е: осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под медицински контрол и отговорност, грижи и помощ за болни, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ Предметът на дейност на дружеството е: осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под медицински контрол и отговорност, грижи и помощ за болни.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма