Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОРИС ВГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207303183
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207303183 от 2023-03-16 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
March 15, 2023 11:04
Наименование
БОРИС ВГ
Транслитерация
BORIS VG LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, -, 11, вх. 10, ет. 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4778 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ДРУГИ НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни , импресарс... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни , импресарски или други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство , екскурзоводска дейност, аниматорска дейност, предприемаческа , посредническа дейност , представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или Друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОРИС ВГ ЕООД на латиница "BORIS VG LTD" с ЕИК/ПИК 207303183 е основана на 15 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОНИЛ 7", но на 2 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "БОРИС ВГ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-03-15
Регистрация на фирмата

2023-03-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207303183 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-10-02
Промяна наименование
Името се сменя от МОНИЛ 7 на БОРИС ВГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 206, вх. 2, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, -, 11, вх. 10, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия, производство и продажба на продукция, стоки или вещи с цел да гипрепродаде в първоначален, преработен или обработен вид; електронна търговия на разнообразни стоки ,продажба на стоки от собствено производство; производство и преработка на хранителни продукти, сладкарски изделия, кетъринг, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др.услуги; ресторантьорство, земеделие, животновъдство и селско стопанство, покупка на недвижими имоти с цел продажба; строително-монтажни работи и услуги, битови услуги; фризьорски и всички видове разкрасителни и рекриационни услуги ,услуги свързани с населението, лизинг, внос и износ, както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни , импресарски или други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство , екскурзоводска дейност, аниматорска дейност, предприемаческа , посредническа дейност , представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или Друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма