Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УОРТ ИТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207318687
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207318687 от 2023-04-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 24, 2023 15:13
Наименование
УОРТ ИТ
Транслитерация
„WORTH IT“ Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Никола Петков, 52 Виж на картата
Има 36 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на стоки и услуги в страната и в чужбина, програмни услуги, реклама, преводаческа, издаделска, консултантска, транспортна и спедиторска. Вътрешен и международен ту... Производство и търговия на стоки и услуги в страната и в чужбина, програмни услуги, реклама, преводаческа, издаделска, консултантска, транспортна и спедиторска. Вътрешен и международен туризъм, покупко-продажба и строеж и обзавеждане на недвижми имоти с цел продажбата им или даването им под наем. Търговско представителство и посредничество, дружеството може и да извършва и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни и други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Славея Прамаджоре (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Славея Прамаджоре (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УОРТ ИТ ЕООД на латиница "„WORTH IT“ Ltd." с ЕИК/ПИК 207318687 е основана на 24 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАТЛЕЯ КОНСУЛТИНГ", но на 6 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "УОРТ ИТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-03-24
Регистрация на фирмата

2023-04-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207318687 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-11-06
Промяна наименование
Името се сменя от КАТЛЕЯ КОНСУЛТИНГ на УОРТ ИТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, бул./ул. Димитър Талев, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Никола Петков, 52
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, бизнес консултации, счетоводни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на закона за счетоводството, одиторски услуги, търговия, импорт, експорт, търговско представителство и посредничество, внос-износ на стоки и услуги, маркетинг, уеб услуги, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Производство и търговия на стоки и услуги в страната и в чужбина, програмни услуги, реклама, преводаческа, издаделска, консултантска, транспортна и спедиторска. Вътрешен и международен туризъм, покупко-продажба и строеж и обзавеждане на недвижми имоти с цел продажбата им или даването им под наем. Търговско представителство и посредничество, дружеството може и да извършва и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни и други изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма