Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМАДЕУС МУЛТИСЪРВИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207326118
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207326118 от 2023-04-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 30, 2023 11:05
Наименование
АМАДЕУС МУЛТИСЪРВИС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Капитан Лейтенант Евстати Винаров, 10, етаж 2, офис 83 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство на сгради индустриални и граждански от всякакъв вид от бетон, зидария, метал и дърво. Вътрешни ремонти и реставрация на съществуващи строителни сгради и руини от древни времена с архи... Строителство на сгради индустриални и граждански от всякакъв вид от бетон, зидария, метал и дърво. Вътрешни ремонти и реставрация на съществуващи строителни сгради и руини от древни времена с архитектурна реставрация. Реставрация на паметници или антични сгради. Промишлени и граждански водопроводни и канализационни системи съгласно действащите разпоредби с подходящи материали по проект на инженера, когато е необходимо. Отоплителни системи с лъчисти системи подово отопление, отопление с камини на пелети за битови и промишлени цели с отопление на газ и електричество. Електрически системи с фотоволтаични панели и вятърни турбини със сертифицирани екосистемни системи и съхранение на енергия. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, вътрешен и международен транспорт на пътници по поръчка, както и с отдаване под наем на автомобили, камиони или бусове с и без шофьор, рекламна дейност, търговия с инструменти, електрически автомобили, хибриди, кораби, лодки и всякакви други транспортни средства, посреднически услуги в областта на транспорта, товарен автомобилен транспорт и транспорт на пътници, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛАУРЕНЦИУ ДАШАНУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛАУРЕНЦИУ ДАШАНУ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМАДЕУС МУЛТИСЪРВИС ЕООД с ЕИК/ПИК 207326118 е основана на 30 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2023-03-30
Регистрация на фирмата

2023-04-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207326118 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-04-07
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, вътрешен и международен транспорт на пътници по поръчка, както и с отдаване под наем на автомобили, камиони или бусове с и без шофьор, рекламна дейност, търговия с инструменти, електрически автомобили, хибриди, кораби, лодки и всякакви други транспортни средства, посреднически услуги в областта на транспорта, товарен автомобилен транспорт и транспорт на пътници, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Строителство на сгради индустриални и граждански от всякакъв вид от бетон, зидария, метал и дърво. Вътрешни ремонти и реставрация на съществуващи строителни сгради и руини от древни времена с архитектурна реставрация. Реставрация на паметници или антични сгради. Промишлени и граждански водопроводни и канализационни системи съгласно действащите разпоредби с подходящи материали по проект на инженера, когато е необходимо. Отоплителни системи с лъчисти системи подово отопление, отопление с камини на пелети за битови и промишлени цели с отопление на газ и електричество. Електрически системи с фотоволтаични панели и вятърни турбини със сертифицирани екосистемни системи и съхранение на енергия. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, вътрешен и международен транспорт на пътници по поръчка, както и с отдаване под наем на автомобили, камиони или бусове с и без шофьор, рекламна дейност, търговия с инструменти, електрически автомобили, хибриди, кораби, лодки и всякакви други транспортни средства, посреднически услуги в областта на транспорта, товарен автомобилен транспорт и транспорт на пътници, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма