Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ДАНАИЛ ХРИСТОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207330141
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 3, 2023 10:40
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ДАНАИЛ ХРИСТОВ
Транслитерация
AIPSIMP D-R DANAIL HRISTOV
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ИЛИНДЕН, 25 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
8622 - ДЕЙНОСТ НА ЛЕКАРИ СПЕЦИАЛИСТИ
Предмет на дейност
Извънболнична диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, диспансеризация; Консултации; Профилактика; Предписание на лабораторни и други видове изследвания включително високоспец... Извънболнична диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, диспансеризация; Консултации; Профилактика; Предписание на лабораторни и други видове изследвания включително високоспециализирани дейности, извършване на медицински дейности и манипулации, специализиран вид домашни грижи и помощ на болни; Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително организирането и извършването на профилактични прегледи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност; Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи във връзка с упражняваните медицински дейности. Издаване на документи свързани с дейността; Извършване на лечение на болен и в дома му, когато състоянието му налага това; Клинични изпитвания на лекарствени продукти; Извършване на търговска дейност за нуждите и в рамките на предмета на дейност за обслужване на пациентите. Дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, Закона за лечебните заведения, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската помощ в Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНАИЛ ДИНЕВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНАИЛ ДИНЕВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ДАНАИЛ ХРИСТОВ ЕООД на латиница "AIPSIMP D-R DANAIL HRISTOV" с ЕИК/ПИК 207330141 е основана на 3 Април 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-04-03
Регистрация на фирмата

2023-06-29
Промяна предмет на дейност
- Извънболнична диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, диспансеризация; Консултации, Профилактика, Предписание на лабораторни и други видове изследвания включително високоспециализирани дейности, извършване на медицински дейности и манипулации, специализиран вид домашни грижи и помощ на болни, Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително организирането и извършването на профилактични прегледи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност,-Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи във връзка с упражняваните медицински дейности. Издаване на документи свързани с дейността, Извършване на лечение на болен и в дома му, когато състоянието му налага това,- Клинични изпитвания на лекарствени продукти, Извършване на търговска дейност за нуждите и в рамките на предмета на дейност за обслужване на пациентите. Планиране, опимизиране и провеждане на медицинско осигуряване на пострадалите при бедствени ситуации и катастрофи, Стандартни оперативни процедури и методи за идентификация на опасности, лична и колективна защита, подготовка и осъществяване на медицинска евакуация и организиране на навременна намеса на медицинските екипи за осъществяване на своевременна медицинска помощ на пострадалите в различни бедствени ситуации и провеждане на санитарен контрол при бедствия, аварии и кризи от военен и невоенен характер. Дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, Закона за лечебните заведения, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската помощ в Република България.
+ Извънболнична диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, диспансеризация; Консултации; Профилактика; Предписание на лабораторни и други видове изследвания включително високоспециализирани дейности, извършване на медицински дейности и манипулации, специализиран вид домашни грижи и помощ на болни; Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително организирането и извършването на профилактични прегледи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност; Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи във връзка с упражняваните медицински дейности. Издаване на документи свързани с дейността; Извършване на лечение на болен и в дома му, когато състоянието му налага това; Клинични изпитвания на лекарствени продукти; Извършване на търговска дейност за нуждите и в рамките на предмета на дейност за обслужване на пациентите. Дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, Закона за лечебните заведения, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската помощ в Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма