Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВОРЕГ ТРЕЙДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207341740
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 11, 2023 16:05
Наименование
ВОРЕГ ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
VOREG TRADING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. АТАНАС МАНОЛОВ, 1, ет. 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Книгоиздаване и книгоразпространение; строителство, ремонти; рент а кар; внос, износ изкупуване, продажба и преработка на злато и сребро; търговия на едро и дребно; вътрешна и външнотърговска де... Книгоиздаване и книгоразпространение; строителство, ремонти; рент а кар; внос, износ изкупуване, продажба и преработка на злато и сребро; търговия на едро и дребно; вътрешна и външнотърговска дейност; внос и износ на промишлени стоки; комисионна, спедидорска, консигнацйонна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество в страната' и чужбина; всяка друга търговска дейност незабранена от закона; а за дейности, за които е необходим лиценз, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ РУСЕВ ГЕРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ РУСЕВ ГЕРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВОРЕГ ТРЕЙДИНГ ЕООД на латиница "VOREG TRADING" с ЕИК/ПИК 207341740 е основана на 11 Април 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2023-04-11
Регистрация на фирмата

2023-04-25
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно; вътрешна и външнотърговска дейност; внос и износ на промишлени стоки; комисионна, спедидорска, консигнационна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; всяка друга търговска дейност незабране от закона.
+ Книгоиздаване и книгоразпространение; строителство, ремонти; рент а кар; внос, износ изкупуване, продажба и преработка на злато и сребро; търговия на едро и дребно; вътрешна и външнотърговска дейност; внос и износ на промишлени стоки; комисионна, спедидорска, консигнацйонна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество в страната' и чужбина; всяка друга търговска дейност незабранена от закона; а за дейности, за които е необходим лиценз, след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма