Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИВА КРЕДИТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207343548
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207343548 от 2023-04-12 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
April 12, 2023 15:39
Наименование
ВИВА КРЕДИТ
Транслитерация
VIVA CREDIT AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, Джавахарлал Неру, 28, бл. Силвър център, вх. -, ет. 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно Закона за кредитните институции; придобиване на вземания по кредит... Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно Закона за кредитните институции; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); търговско представителство; предоставяне на финансови услуги и на финансов лизинг; финансови консултации; застрахователно агентство; дистрибуция на телекомуникационни продукти и услуги, след получаване на съответни вписвания/разрешения/лицензии и др. от компетентните органи, ако такива са необходими, както и всякакви други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Съвет на директорите
АПОСТОЛ УСТИЯНОВ МУШМОВ (свързан с 8 фирми)
СВИЛЕН ПЕТКОВ ПЕТКОВ (свързан с 3 фирми)
МЕНИДЖМЪНТ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП АД (свързан с 18 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
2,855,000 лева (2,855,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИВА КРЕДИТ АД на латиница "VIVA CREDIT AD" с ЕИК/ПИК 207343548 е основана на 12 Април 2023 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,855,000 лева.

Хронология

2023-04-12
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207343548 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-05-19
Промяна предмет на дейност
- Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно Закона за кредитните институции; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); търговско представителство; предоставяне на финансови услуги и на финансов лизинг; финансови консултации; застрахователно агентство; дистрибуция на телекомуникационни продукти и услуги, след получаване на съответни вписвания/разрешения/лицензии и др. от компетентните органи, ако такива са необходими, както и всякакви други незабранени от закона дейности.
+ Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно Закона за кредитните институции; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); търговско представителство; предоставяне на финансови услуги и на финансов лизинг; финансови консултации; застрахователно агентство; дистрибуция на телекомуникационни продукти и услуги, след получаване на съответни вписвания/разрешения/лицензии и др. от компетентните органи, ако такива са необходими, както и всякакви други незабранени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма