Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински център за извънболнична помощ Лихт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207351139
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 20, 2023 12:01
Наименование
Медицински център за извънболнична помощ Лихт
Транслитерация
Licht Outpatient Medical Center Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лозен, "Съединение", 127б Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Лечебно заведение за специализирана медицинска извънболнична помощ, което извършва диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни. Консултации, профилактика, диспансеризация; пред... Лечебно заведение за специализирана медицинска извънболнична помощ, което извършва диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни. Консултации, профилактика, диспансеризация; предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на манипулации и медицински дейности в обем, необходим за лечебния процес, предписване на лекарства, превързочни материали, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, наблюдение на бременни и деца до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, консултации и насочване за болнична помощ, клинични изпитвания на лекарствени продукти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФИЛИП ПЕТРОВ ФИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТАТЯНА ГЕОРГИЕВА ХЕРГЕЛДЖИЕВА-ФИЛЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински център за извънболнична помощ Лихт ЕООД на латиница "Licht Outpatient Medical Center Ltd." с ЕИК/ПИК 207351139 е основана на 20 Април 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Лозен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-04-20
Регистрация на фирмата

2023-10-03
Промяна предмет на дейност
- Лечебно заведение за специализирана медицинска извънболнична помощ, което извършва диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни. Консултации, профилактика, диспансеризация; предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на манипулации и медицински дейности в обем, необходим за лечебния процес, предписване на лекарства, превързочни материали, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, наблюдение на бременни и деца до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, консултации и насочване за болнична помощ, клинични изпитвания на лекарствени продукти, съгласно действащото в страната законодателство.
+ Лечебно заведение за специализирана медицинска извънболнична помощ, което извършва диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни. Консултации, профилактика, диспансеризация; предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на манипулации и медицински дейности в обем, необходим за лечебния процес, предписване на лекарства, превързочни материали, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, наблюдение на бременни и деца до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, консултации и насочване за болнична помощ, клинични изпитвания на лекарствени продукти.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма