Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕФАКТО ЛТД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207369411
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207369411 от 2023-07-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 4, 2023 15:37
Наименование
ДЕФАКТО ЛТД
Транслитерация
DEFAKTO LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул. Липник, 1, ОЗК Арена, ет. 2, офис 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии включително, но не само: Услуги за мобилност и работа на работното място, включително дистанционно сервизно обслужване, услуги и д... Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии включително, но не само: Услуги за мобилност и работа на работното място, включително дистанционно сервизно обслужване, услуги и дейности за подпомагане на място в ИТ; Асемблиране на мрежи и хардуер, непозволяващи интервенции на защитените технически устройства; Инсталация и внедряване на софтуер; Внедряване, администриране и поддръжка на мрежи; Администриране и поддръжка на база данни; Поддръжка на оперативни системи; Тестване на софтуер; Проектиране и оптимизация на информационни технологии; Автоматизирана обработка на данни; Разработка на софтуер по поръчка; Разработка на бизнес софтуерни системи; Управление на бизнес апликации; Възлагане на разработки; Информационно технологични ресурси и мениджмънт. Консултации в областта на компютърното оборудване, включително, но не само относно разработка и поддръжка на софтуерни системи; Предоставяне на софтуер продажба на завършени програми въз основа на споразумение с автора; Консултации и обучение в областта на информационните технологии; Бизнес консултации; Промоционална и рекламна дейност; Издателска дейност. Предоставяне на услуги по интеграция, инсталация, поддръжка и работа на телекомуникационно оборудване и електронни съобщителни мрежи и съоръжения. Осъществяване на дейност по осигуряване на временна работа след регистрация в Агенция по заетостта, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АРТАК ГАГИК АРУТЮНЯН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АРТАК ГАГИК АРУТЮНЯН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕФАКТО ЛТД ЕООД на латиница "DEFAKTO LTD" с ЕИК/ПИК 207369411 е основана на 4 Май 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2023-05-04
Регистрация на фирмата

2023-07-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207369411 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-08-29
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност; планиране, организиране и провеждане на рекламни кампании; презентации; рекламни проекти; дигитален маркетинг и уеб дизайн; проектиране и разработка на софтуер; консултантски услуги; извършване на всички търговски сделки, изброени в чл.1, ал.1 от Търговския закон с изключение на тези, за които отделен закон предвижда извършването им с разрешение на държавен орган - чл.119, ал.З от Търговския закон - след издаване на лиценз за съответната от гореизброените дейности, както и всякаква друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон.
+ Предоставяне на услуги в областта на информационните технологии включително, но не само: Услуги за мобилност и работа на работното място, включително дистанционно сервизно обслужване, услуги и дейности за подпомагане на място в ИТ; Асемблиране на мрежи и хардуер, непозволяващи интервенции на защитените технически устройства; Инсталация и внедряване на софтуер; Внедряване, администриране и поддръжка на мрежи; Администриране и поддръжка на база данни; Поддръжка на оперативни системи; Тестване на софтуер; Проектиране и оптимизация на информационни технологии; Автоматизирана обработка на данни; Разработка на софтуер по поръчка; Разработка на бизнес софтуерни системи; Управление на бизнес апликации; Възлагане на разработки; Информационно технологични ресурси и мениджмънт. Консултации в областта на компютърното оборудване, включително, но не само относно разработка и поддръжка на софтуерни системи; Предоставяне на софтуер продажба на завършени програми въз основа на споразумение с автора; Консултации и обучение в областта на информационните технологии; Бизнес консултации; Промоционална и рекламна дейност; Издателска дейност. Предоставяне на услуги по интеграция, инсталация, поддръжка и работа на телекомуникационно оборудване и електронни съобщителни мрежи и съоръжения. Осъществяване на дейност по осигуряване на временна работа след регистрация в Агенция по заетостта, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма