Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА /АПМП-ИП/ Д-Р МОХАМЕД МАКУСИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207374180
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 9, 2023 17:29
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА /АПМП-ИП/ Д-Р МОХАМЕД МАКУСИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, вх. Д, ет. 6 Виж на картата
Има 15178 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
86.21 - Дейност на общопрактикуващи лекари
Предмет на дейност
Извършване диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и ма... Извършване диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност. Предписване обема на вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали, медицински пособия. Извършване на експертизи на временна нетрудоспособност. Извъвършване наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършване дейности по здравна профилактика и промоция, вкл. профилактични прегледи, имунизации. Издаване на документи свързани с тяхната дейност. Насочване на пациенти за консултативна болнична помощ. Лечение на болен и в дома му, когато състоянието налага това. Хоспитализиране на пациенти в болница и всички медицински дейности, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МОХАМЕД ИБРАХИМ ХАСАН ЕЛ-МАКУСИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МОХАМЕД ИБРАХИМ ХАСАН ЕЛ-МАКУСИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА /АПМП-ИП/ Д-Р МОХАМЕД МАКУСИ ЕООД с ЕИК/ПИК 207374180 е основана на 9 Май 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2023-05-09
Регистрация на фирмата

2023-06-15
Промяна предмет на дейност
- Извършване диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност. Предписване обема на вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали, медицински пособия. Извършване на експертизи на временна нетрудоспособност. Извъвършване наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършване дейности по здравна профилактика и промоция, вкл. профилактични прегледи, имунизации. Издаване на документи свързани с тяхната дейност. Насочване на пациенти за консултативна болнична помощ. Лечение на болен и в дома му, когато състоянието налага това. Хоспитализиране на пациенти в болница и всички медицински дейности, разрешени от закона, в страната и чужбина.
+ Извършване диагностика, лечение, рехабилитация, наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност. Предписване обема на вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали, медицински пособия. Извършване на експертизи на временна нетрудоспособност. Извъвършване наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършване дейности по здравна профилактика и промоция, вкл. профилактични прегледи, имунизации. Издаване на документи свързани с тяхната дейност. Насочване на пациенти за консултативна болнична помощ. Лечение на болен и в дома му, когато състоянието налага това. Хоспитализиране на пациенти в болница и всички медицински дейности, разрешени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма