Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРБИФОР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207401414
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207401414 от 2023-06-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 31, 2023 18:17
Наименование
АРБИФОР
Транслитерация
ARBIFOUR LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Иван Вазов, 29, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 88 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ на стоки; структуриране и управление на франчайзи на компании в страната и чужбина; он-лайн мениджмънт; придобиване и разпореждане с интелектуална собственост и патенти, придобиване на... Внос и износ на стоки; структуриране и управление на франчайзи на компании в страната и чужбина; он-лайн мениджмънт; придобиване и разпореждане с интелектуална собственост и патенти, придобиване на дялови участия в други предприятия, дружества и консорциуми; консултации и съдействие в областта на информационните технологии, разработване на уебсайтове, платформи за информационни технологии, разработване на софтуер, организиране он-лайн обучения, свързани с разработен софтуер по индивидуална поръчка и по програмиране, представяне на физически и юридически лица на европейски изложения и панаири по индивидуални проекти; организиране на обучения и семинари във връзка със запознаване клиентите с европейските разпоредби и нормативни изисквания относно индивидуални проекти; прогнозиране и цялостни бизнес решения за старт-ъп компании, търговия с недвижими имоти и менажирането им, наемане на жилищни сгради и помещения, складови бази, офиси, магазини и други търговски площи за себе си и преотдаването им на трети лица в страната и чужбина; покупко продажба, наемане и отдаване под наем на леки и тежкотоварни автомобили, както и всяка друга дейност, чието извършване не е забранено от закона при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРКО МИЛИОНИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СИМОНЕ КОНСАЛВИ 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РИКАРДО АМБРОДЖИ 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МИРКО МИЛИОНИ 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРБИФОР ООД на латиница "ARBIFOUR LTD." с ЕИК/ПИК 207401414 е основана на 31 Май 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2023-05-31
Регистрация на фирмата

2023-06-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207401414 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-06-09
Промяна предмет на дейност
- 1. управление на крипто активи;2. всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.
+ 1. предоставяне на услуги в областта на финансовото консултиране;2. всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.

2023-08-18
Промяна предмет на дейност
- 1. предоставяне на услуги в областта на финансовото консултиране;2. всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.
+ Внос и износ на стоки; структуриране и управление на франчайзи на компании в страната и чужбина; он-лайн мениджмънт; придобиване и разпореждане с интелектуална собственост и патенти, придобиване на дялови участия в други предприятия, дружества и консорциуми; консултации и съдействие в областта на информационните технологии, разработване на уебсайтове, платформи за информационни технологии, разработване на софтуер, организиране он-лайн обучения, свързани с разработен софтуер по индивидуална поръчка и по програмиране, представяне на физически и юридически лица на европейски изложения и панаири по индивидуални проекти; организиране на обучения и семинари във връзка със запознаване клиентите с европейските разпоредби и нормативни изисквания относно индивидуални проекти; прогнозиране и цялостни бизнес решения за старт-ъп компании, търговия с недвижими имоти и менажирането им, наемане на жилищни сгради и помещения, складови бази, офиси, магазини и други търговски площи за себе си и преотдаването им на трети лица в страната и чужбина; покупко продажба, наемане и отдаване под наем на леки и тежкотоварни автомобили, както и всяка друга дейност, чието извършване не е забранено от закона при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.

2023-11-22
Промяна съдружници
- МИРКО МИЛИОНИ - 5 лв - 25.00% дял
- РИКАРДО АМБРОДЖИ - 5 лв - 25.00% дял
- ДЖУЛИА РЕАЛЕ - 5 лв - 25.00% дял
- СИМОНЕ КОНСАЛВИ - 5 лв - 25.00% дял
+ МИРКО МИЛИОНИ - 5 лв - 25.00% дял
+ РИКАРДО АМБРОДЖИ - 5 лв - 25.00% дял
+ СИМОНЕ КОНСАЛВИ - 5 лв - 25.00% дял

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма