Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХАШТАГ68 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207413788
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207413788 от 2023-06-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 8, 2023 12:04
Наименование
ХАШТАГ68
Транслитерация
HASHTAG68 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 033, вх. Г, ет. 5 Виж на картата
Има 36 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с недвижими имоти, посредничество, агентство и инвестиции в недвижми имоти, строителство и строително-монтажни работи, консултантска дейност; провеждане на курсове за обучение, пред... Търговия с недвижими имоти, посредничество, агентство и инвестиции в недвижми имоти, строителство и строително-монтажни работи, консултантска дейност; провеждане на курсове за обучение, предоставяне на образователни услуги; дигитален маркетинг и реклама, организиране на събития, заснемане и реклама на аудио-видео материали; производство, внос и разпространение на собствена марка козметика за домашни любимци; отдаване на автомобили под наем, търговска и външнотърговска дейност; комисионерска дейност; търговско представителство и посредничество; осъществяване на всякакви сделки, свързани директно или индиректно с гореописаните дейности, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството може да извършва в страната и чужбина всякакви действия, полезни и необходими за постигането на неговата цел, включително създаване на дъщерни дружества, търговски представителства, клонове и участие в други предприятия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марина Тодорова Пехливанова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Марина Тодорова Пехливанова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХАШТАГ68 ЕООД на латиница "HASHTAG68 EOOD" с ЕИК/ПИК 207413788 е основана на 8 Юни 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2023-06-08
Регистрация на фирмата

2023-06-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207413788 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-12
Промяна предмет на дейност
- Дигитален маркетинг и реклама, организиране на събития, заснемане и рекламиране на видео и аудио материали. Разпространение на собствена марка козметика за домашни любимци. Отдаване на автомобили под наем, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Търговия с недвижими имоти, посредничество, агентство и инвестиции в недвижми имоти, строителство и строително-монтажни работи, консултантска дейност; провеждане на курсове за обучение, предоставяне на образователни услуги; дигитален маркетинг и реклама, организиране на събития, заснемане и реклама на аудио-видео материали; производство, внос и разпространение на собствена марка козметика за домашни любимци; отдаване на автомобили под наем, търговска и външнотърговска дейност; комисионерска дейност; търговско представителство и посредничество; осъществяване на всякакви сделки, свързани директно или индиректно с гореописаните дейности, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството може да извършва в страната и чужбина всякакви действия, полезни и необходими за постигането на неговата цел, включително създаване на дъщерни дружества, търговски представителства, клонове и участие в други предприятия.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма