Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Уолфстоун Студио ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207438569
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207438569 от 2023-11-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 29, 2023 09:53
Наименование
Уолфстоун Студио
Транслитерация
Wolfstone studio Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Иван Вазов, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Дружеството има предмет на дейност: Продуцентска дейност, производство на филми и други аудио-визуални произведения, включително телевизионни продукции, рекламни клипове, рекламна дейност в об... Дружеството има предмет на дейност: Продуцентска дейност, производство на филми и други аудио-визуални произведения, включително телевизионни продукции, рекламни клипове, рекламна дейност в областта на телевизията и радиото, продуциране на театрални постановки и музикални произведения, издателска и импресарска дейност, разпространение на аудио-визуални, музикални и литературни произведения, сделки с интелектуална собственост, образователна дейност, мениджмънт и консултантска дейност в областта на културата и изкуството, в това число - създаването, разпространението и опазването на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕВОРА ИВАНОВА ЙОВЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЛЮБОМИРА ВАСЕВА ТОДОРОВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: УОЛФСБЕЙН ФИЛМС 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: УЕБ МЕДИЯ ГРУП 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Уеб Медия Груп АД (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Уолфстоун Студио ООД на латиница "Wolfstone studio Ltd" с ЕИК/ПИК 207438569 е основана на 29 Юни 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Х КЛУБ", но на 13 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "Уолфстоун Студио". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2023-06-29
Регистрация на фирмата

2023-11-13
Промяна наименование
Името се сменя от Х КЛУБ на Уолфстоун Студио
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Фредерик Жолио Кюри, 20, ет. 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Иван Вазов, 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на достъп до информационни системи и всякакъв вид услуги - програмни, рекламни и творчески информационно разпространение и медии, предоставяне и използване на телекомуникационни средства. Комуникационни услуги в това число интернет и всички свързани с интернет услуги сделки свързани с телекомуникации и медии, търговско представителство и посредничество, туристическа, рекламна и превозна дейност, както и предоставянето на други услуги сделки с интелектуална собственост и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Дружеството има предмет на дейност: Продуцентска дейност, производство на филми и други аудио-визуални произведения, включително телевизионни продукции, рекламни клипове, рекламна дейност в областта на телевизията и радиото, продуциране на театрални постановки и музикални произведения, издателска и импресарска дейност, разпространение на аудио-визуални, музикални и литературни произведения, сделки с интелектуална собственост, образователна дейност, мениджмънт и консултантска дейност в областта на културата и изкуството, в това число - създаването, разпространението и опазването на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2023-11-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207438569 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма