Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Синтика Финанс Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207441120
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 30, 2023 15:29
Наименование
Синтика Финанс Груп
Транслитерация
Sintica Finance Group LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Александър Вейнер, 9, вх. А, ет. 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Финансови и бизнес анализи и консултации, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, изготвяне на годишни и междинни счетоводни отчети, счетовод... Финансови и бизнес анализи и консултации, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, изготвяне на годишни и междинни счетоводни отчети, счетоводни и данъчни консултации. Инвестиране в недвижими имоти, с цел продажба, отдаване под наем, лизинг и/или предоставянето им за управление, изграждане и експлоатация. Търговия със стоки собствено производство, покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Велимира Георгиева Чупетловска (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Велимира Георгиева Чупетловска (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Синтика Финанс Груп ЕООД на латиница "Sintica Finance Group LTD" с ЕИК/ПИК 207441120 е основана на 30 Юни 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "356 градуса", но на 25 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "Синтика Финанс Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-06-30
Регистрация на фирмата

2023-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от 356 градуса на Синтика Финанс Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Александър Вейнер, 9, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Александър Вейнер, 9, вх. А, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки собствено производство, покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид. Търговия на дребно с хляб, хлебни, захарни и сладкарски изделия. Производство на хляб, хлебни и пресни сладкарски изделия, сухари, бисквити и сухи сладкарски изделия, какао, шоколад и шоколадови изделия както и всяка друга дейност, незабранена от закона, при условие че, ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Финансови и бизнес анализи и консултации, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, изготвяне на годишни и междинни счетоводни отчети, счетоводни и данъчни консултации. Инвестиране в недвижими имоти, с цел продажба, отдаване под наем, лизинг и/или предоставянето им за управление, изграждане и експлоатация. Търговия със стоки собствено производство, покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма