Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ЙОСКО 01 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207482957
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 9, 2023 11:22
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ЙОСКО 01
Транслитерация
ZALOZHNA KASHTA IOSKO 01 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, България, 46, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дружеството ще извършва сделките посочени в Наредба за дейността на заложните къщи, а именно: по занятие предоставя парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; заложната къща не може д... Дружеството ще извършва сделките посочени в Наредба за дейността на заложните къщи, а именно: по занятие предоставя парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността и; извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОСИФ САБИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЙОСИФ САБИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ЙОСКО 01 ЕООД на латиница "ZALOZHNA KASHTA IOSKO 01 LTD" с ЕИК/ПИК 207482957 е основана на 9 Август 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЙОСКО 01", но на 31 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ЙОСКО 01". Седалището на компанията се намира в гр. Харманли, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2023-08-09
Регистрация на фирмата

2023-08-31
Промяна наименование
Името се сменя от ЙОСКО 01 на ЗАЛОЖНА КЪЩА ЙОСКО 01
Промяна предмет на дейност
- Онлайн търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на дребно и едро, производство и търговия с хранителни стоки, търговия със строителни материали, автомобилни части, железария и други, производство и продажба на стоки за широко потребление и стоки за бита на населението, внос и износ на моторни превозни средства, пътна помощ, транспортни услуги, паркинги за леки и товарни автомобили, вътрешен и международен транспорт на товари и пътници, дърводобив, търговско представителство и посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, бартерни, комисионни, спедиционни, спедиторски, логистични, превозни, складови, информационни, програмни, импресарски, лизингови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни дейности, откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, заведения, барове, кафе-аперативи, туристически, турагентски и туроператорски услуги в страната и чужбина, хотелиерски услуги, сервизна и ремонтна дейност, отдаване и преотдаване под наем на собствени и наети активи, всякакъв вид авторемонтна и автосервизна дейност, автомонтьорство, тенекеджийство, автомивка, монтаж и демонтаж на гуми, шлосерски, стругарски, оксиженни, електроженни, строително- монтажни, дърводелски и водопроводни услуги, консултантски и маркетингови услуги, вкл. цялостно и/или частично менажиране на инвестиционни проекти, инженеринг и управление, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външно търговски сделки изразяващи се в инпорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки/разрешени от закона/. Производство, преработка, вътрешна и външна търговия със селскостопанска и животинска продукция. Предоставяне на всякакъв вид услуги на населението. Производство и търговия с алтернативна енергия(след съответните разрешителни) всякакъв вид търговска дейност и всички други незабранени от закона дейности.
+ Дружеството ще извършва сделките посочени в Наредба за дейността на заложните къщи, а именно: по занятие предоставя парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността и; извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма