Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БГ Естейт Медицински Център ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207484666
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 10, 2023 10:17
Наименование
БГ Естейт Медицински Център
Транслитерация
BG Estate Medical Center EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Евлоги и Христо Георгиеви", 117 Виж на картата
Код на икономическа дейност
86.22 - Дейност на лекари специалисти
Предмет на дейност
Извършване на специализирана извънболнична медицинска помощ съгласно чл. 11 във връзка с чл. 8, ал. 1, т. 2, б. „в“, предл. първо от Закона за лечебните заведения. Дружеството може да извършва... Извършване на специализирана извънболнична медицинска помощ съгласно чл. 11 във връзка с чл. 8, ал. 1, т. 2, б. „в“, предл. първо от Закона за лечебните заведения. Дружеството може да извършва единствено търговски сделки за нуждите на осъществяваните от него медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЕЛ ПЕТКОВ МАРИНОВ (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГРЕТА ГЕОРГИЕВА ЖЕЛЕВА (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БГ Естейт Медицински Център ЕООД на латиница "BG Estate Medical Center EOOD" с ЕИК/ПИК 207484666 е основана на 10 Август 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БГ Естейт Медикъл Център", но на 26 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "БГ Естейт Медицински Център". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2023-08-10
Регистрация на фирмата

2023-09-26
Промяна наименование
Името се сменя от БГ Естейт Медикъл Център на БГ Естейт Медицински Център
Промяна предмет на дейност
- Извършване на специализирана извънболнична медицинска помощ съгласно чл. 16 от Закона за лечебните заведения, извършване на диагностика, лечение, хирургически интервенции, разрешени за извършване в лечебни заведения за извънболнична помощ, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; подписване на лабораторни и други видове изследвания; извършване на манипулации и медицински дейности в обем, необходим за лечебния процес и под медицински контрол; медицинска козметика, фототерапия, дермахирургия, дерматохистопатология; домашни грижи и помощ за болни; предписване на лекарства превързочни материали и медицински пособия; лазертерапия, извършване на екпертиза на временна нетрудоспособност; профилактични прегледи и имунизации; издават документи, свързани с медицинската дейност; насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, клинични проучвания и изпитвания, както и всяка друга медицинска извънболнична дейност, позволена от закона.
+ Извършване на специализирана извънболнична медицинска помощ съгласно чл. 11 във връзка с чл. 8, ал. 1, т. 2, б. „в“, предл. първо от Закона за лечебните заведения. Дружеството може да извършва единствено търговски сделки за нуждите на осъществяваните от него медицински дейности и за обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма